XBLOG logo @2x

Samsung Gear VR: Η νέα έκδοση για το Galaxy Note 7

Η Samsung, στο μεγάλο Unpacked event που πραγματοποίησε στις 2 Αυγούστου στη Ν. Υόρκη, παράλληλα με το phablet Galaxy Note 7, παρουσίασε και τη νέα έκδοση του headset εικονικής πραγματικότητας Samsung Gear VR.

Το νέο Samsung Gear VR διαθέτει θύρα USB Type-C για να υποστηρίζει το νέο Note, αλλά και αντάπτορα για να μπορεί να υποστηρίζει τα προηγούμενα smartphones της εταιρίας τα οποία διαθέτουν τη κλασική θύρα microUSB.

Η συσκευή για άλλη μια φορά παράγεται σε συνεργασία με την Oculus της Facebook. Πέρα από τη προσθήκη της θύρας USB Type-C, έχουν γίνει και σημαντικές αλλαγές που έχουν να κάνουν με την άνεση στην εφαρμογή του στο κεφάλι, έχει βελτιωθεί το design του και το πεδίο όρασης έχει ελαφρώς γίνει ευρύτερο, στις 101 μοίρες σε αντίθεση με τις 96 του προηγούμενου μοντέλου.

Οι προ-παραγγελίες του νέου Samsung Gear VR θα ξεκινήσουν την Τρίτη 3 Αυγούστου και η διαθεσιμότητα ξεκινά στις 19 Αυγούστου με κόστος $99. Θα υποστηρίζονται τα εξής μοντέλα: Samsung Galaxy Note 7, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 edge, Samsung Galaxy Note 5, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 edge και Samsung Galaxy S6 edge+.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.