XBLOG logo @2x

Samsung Gear IconX: Τα καινοτόμα ακουστικά για αθλητές

«Δώστε στην προπόνηση σας την ελευθερία που της αξίζει,» είπε η Samsung και παρουσίασε τα ασύρματα ακουστικά-ψείρες Samsung Gear IconX που θα λατρέψουν οι αθλητές. Τα IconX δεν έχουν καθόλου καλώδια, δηλαδή είναι απλά δύο μικρές συσκευές για το αυτί, και μπορούν να αναπαράγουν μουσική και να καταγράφουν τις δραστηριότητες του χρήστη. Παρουσιάστηκαν μαζί με το βραχιόλι αθλητών Samsung Gear Fit2 όμως εξαιτίας της τεχνολογίας τους είναι $20 πιο ακριβά από το Fit2.

Τα Samsung Gear IconX μπορούν να καταγράφουν δεδομένα για την υγεία και τη προπόνησή σας, όπως την απόσταση που διανύσατε, την ταχύτητα, τη διάρκεια, τις θερμίδες που κάψατε, ακόμα τους καρδιακούς παλμούς. Διαθέτουν τη λειτουργία Voice Guide που παρέχεται ηχητικές πληροφορίες για την γυμναστική του χρήστη και 4 GB χωρητικότητα για την αποθήκευση της μουσικής. Η μπαταρία προσφέρει αυτονομία 3 ωρών για αναπαραγωγή μουσικής (ή μόλις 1.5 ώρα άμα στέλνεται μέσω Bluetooth από το κινητό) και φορτίζει βάζοντας τα IconX μέσα σε μια κάψουλα.

Τα Gear IconX αντέχουν στις σταγόνες νερού και λειτουργούν με κάθε Android κινητό που τρέχει Android 4.4 ή νεότερη έκδοση και έχει τουλάχιστον 1.5 GB μνήμη RAM. Θα κυκλοφορήσουν μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους με κόστος $199.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.