XBLOG logo @2x

Samsung Gear Fit2: Ανακοινώθηκε το νέο βραχιόλι αθλητών

Η Samsung ανακοίνωσε το νέο Samsung Gear Fit2 το οποίο είναι ένα εξελιγμένο βραχιόλι που καταγράφει την δραστηριότητα των αθλητών και παρουσιάζει στατιστικά. Εφόσον όσοι ασκούνται δεν θέλουν να κουβαλάνε ένα κινητό μαζί τους για τη καταγραφή των δραστηριοτήτων, το νέο Fit δουλεύει αυτόνομα και διαθέτει ακόμη και λειτουργία αναπαραγωγής μουσικής για όσους έχουν Bluetooth ακουστικά.

Το Samsung Gear Fit2 διαθέτει GPS για να ξέρετε τί ακριβώς κάνατε, 1,5-ιντσών κυρτή Super AMOLED οθόνη ανάλυσης 216×432 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1 GHz, 512 MB μνήμη RAM, 4 GB χωρητικότητα, αισθητήρα αναγνώρισης καρδιακών παλμών, 200 mAh μπαταρία και πιστοποίηση IP68 που σημαίνει ότι μπορεί να βυθιστεί στο νερό μέχρι 1.5 μέτρο για 30 λεπτά. Η μπαταρία υπόσχεται να προσφέρει αυτονομία 3 ημερών με κανονική χρήση ή 5 ημερών σε λειτουργία αναμονής.

Το Fit2 βασίζεται στον σχεδιασμό του αρχικού Fit. Τρέχει ένα λογισμικό της εταιρίας (Tizen OS) το οποίο έχει τη λειτουργία “Auto Activity Tracking” η οποία αναγνωρίζει αυτόματα τη δραστηριότητα που κάνετε και αρχίζει αμέσως την καταγραφή. Υποστηρίζει την εφαρμογή S Health της Samsung μέσω της οποίας οι χρήστες μπορούν να βλέπουν τα δεδομένα ή μπορούν να ανταγωνιστούν τους φίλους τους με το “Step Challenges.”

Σε αντίθεση με το αρχικό Gear Fit που δούλευε μόνο με ορισμένες Galaxy ναυαρχίδες της Samsung, αυτό συγχρονίζεται με κάθε Android συσκευή με λειτουργικό σύστημα Android 4.4 και περισσότερο από 1.5 GB μνήμη RAM. Θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιουνίου με κόστος $179, σε μαύρο, μπλε και ροζ χρώμα και σε δύο διαστάσεις (μικρό και μεγάλο). Προς το παρόν είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία στις ΗΠΑ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.