XBLOG logo @2x

Η Samsung παρουσίασε το 8-ιντσο Galaxy Tab A, ένα προσιτό tablet για όλη την οικογένεια

Αν και η αγορά η αγορά των tablets δεν μεγαλώνει, λίγες εταιρίες όπως η Samsung συνεχίζουν να λανσάρουν νέα μοντέλα. Η συγκεκριμένη κατασκευάστρια τώρα ανακοίνωσε επίσημα ένα ακόμη tablet, το νέο Galaxy Tab A του 2017, που έρχεται με 8-ιντσών οθόνη και μεταλλικό πλαίσιο.

Το νέο Samsung Galaxy Tab A (8.0”) ενσωματώνει μια οθόνη* ανάλυσης 1280×800 pixels, Qualcomm Snapdragon 425 chipset, 2 GB μνήμη RAM και 32 GB αποθηκευτικό χώρο επεκτάσιμο με κάρτα microSD (έως 256 GB). Στο πίσω μέρος βρίσκουμε μια 8-megapixels κάμερα με αυτόματη εστίαση και φλας, ενώ στο μπροστινό μια 5-megapixels για τις βίντεο-κλήσεις. Για το συγκεκριμένο μοντέλο, η Samsung υπόσχεται 14 ώρες αυτονομία χάρη σε μια μπαταρία χωρητικότητας 5,000 mAh που φορτίζει μέσω της USB-C θύρας του.

Το Galaxy Tab A θα κυκλοφορήσει τη 1η Νοεμβρίου σε μαύρο και ασημί χρώμα με κόστος $229.99. Θα τρέχει το Android 7.1.1 Nougat με το γνωστό λογισμικό της Samsung, συν τα Kids Mode, Samsung Kids, Game Launcher, Parental Controls και δώρο τρεις μήνες συνδρομή στο YouTube Red**. Με όλο αυτό το λογισμικό, το νέο tablet αποτελεί μια καλή πρόταση για τους οικογενειάρχες.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε πότε και αν θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα.

*Η οθόνη έχει αναλογία 16:10 και φωτεινότητα 480 nits.
**Δεν είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.