XBLOG logo @2x

Το Galaxy S9 θα ανακοινωθεί στις 25/2 – Δείτε την επίσημη εικόνα του

Η Samsung έστειλε προσκλήσεις για το πρώτο Unpacked event του 2018, όπου ξεκάθαρα θα ανακοινώσει τη ναυαρχίδα Galaxy S9. Η παρουσίαση θα γίνει στις 25 Φεβρουαρίου, μία μέρα πριν ξεκινήσει η έκθεση MWC 2018 στη Βαρκελώνη, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να το δουν για πρώτη φορά από κοντά.

Το teaser που δημοσίευσε η εταιρία στο Twitter γράφει “reimagined camera,” πράγμα που υποδηλώνει ότι θα έχει αναβαθμισμένες κάμερες. Παρότι η Samsung δεν αποκάλυψε τι ακριβώς εννοεί, έχει ήδη διαρρεύσει από άλλες πηγές το νέο σύστημα καμερών των Galaxy S9. Σύμφωνα με αυτές τις πηγές, το Galaxy S9 θα έχει 12-megapixel κάμερα με διάφραγμα f/1.5, ενώ το Galaxy S9+ θα έχει διπλή κάμερα που θα επιτρέπει στον χρήστη να τραβάει πορτρέτα και να κάνει ζουμ. Όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω εικόνες που διέρρευσαν, ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων έχει μεταφερθεί κάτω από τη κάμερα για να εντοπίζεται πιο εύκολα από τον χρήστη.

Οι διαρροές δεν τελειώνουν εδώ, αφού ο Evan Blass, ο γνωστός Αμερικάνος “leaker” με το username @evleaks, αποκάλυψε τις πρώτες επίσημες εικόνες των Galaxy S9 και Galaxy S9+. Στις φωτογραφίες βλέπουμε τον σχεδιασμό των κινητών και το νέο wallpaper που σχεδιάσαν οι Κορεάτες για να τα συνοδεύσουν.

Τέλος, το SamCentral αναφέρει πως το S9 θα διαθέτει τη λειτουργία “3D Stickers” στην εφαρμογή κάμερας η οποία θα σκανάρει το πρόσωπο του χρήστη και θα τοποθετεί επάνω του διάφορα τρισδιάστατα γραφικά, κάτι παρόμοιο με το Animoji του iPhone X, καθώς και τη λειτουργία “Intelligent Scan” που θα συνδυάζει το σκάνερ ίριδας και τη λειτουργία αναγνώρισης προσώπου για να ξεκλειδώνει το κινητό και να ανταγωνιστεί το Face ID του iPhone X.

Σε ότι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, το Galaxy S9 λέγεται ότι θα έχει 4 GB RAM και το Plus 6 GB RAM. Στην Ευρώπη θα ενσωματώνουν τον επεξεργαστή Exynos 9810, αλλά στις ΗΠΑ θα εξοπλίζεται με τον Snapdragon 845. Όσο για τις μπαταρίες τους, το μικρό θα φέρει μια χωρητικότητας 3,000 mAh και το μεγάλο μία 3,500 mAh.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.