XBLOG logo @2x

Samsung Galaxy S9: Διέρρευσε σε νέα χρώματα μαζί με τις θήκες του

Η Samsung αναμένεται να ανακοινώσει τη φετινή ναυαρχίδα Galaxy S9 σε λιγότερο από 20 μέρες, και όπως κάθε χρόνο, όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία ανακοίνωσης πληθαίνουν οι διαρροές για το πολυ-αναμενόμενο κινητό.

Όπως παλιά, οι περισσότερες διαρροές για το Galaxy S9 γίνονται από τον αξιόπιστο “leaker” Evan Blass, γνωστός ως @evleaks στο Twitter. Ο Evan ήταν ο πρώτος που διέρρευσε τις πρώτες επίσημες εικόνες του κινητού σε μαύρο χρώμα, και τώρα ο ίδιος το αποκάλυψε σε δύο νέα χρώματα: Lilac Purple και Coral Blue.

Ωστόσο, επειδή υπάρχουν πολλά χρώματα έτοιμα για το κινητό, αυτό δεν σημαίνει ότι η Samsung θα το λανσάρει σε όλα αυτά από την αρχή. Ο Κορεάτικος κολοσσός κατά πάσα πιθανότατα θα κρατήσει αυτά τα ξεχωριστά χρώματα για να τα λανσάρει αργότερα, σε επιλεγμένες αγορές, για να κρατήσει το ενδιαφέρον των καταναλωτών. Αυτή τη τακτική ακολουθούν πολλές εταιρίες, όπως η OnePlus που μόλις κυκλοφόρησε το OnePlus 5T στο κόκκινο “Lava Red” χρώμα στην Ευρώπη.

Επιπλέον, κάποιος Κινέζος διέρρευσε στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo τις θήκες του Galaxy S9 που θα βγουν σε διάφορα χρώματα, συμπεριλαμβανομένων των Lilac Purple και Coral Blue.

Η Samsung θα ανακοινώσει το Galaxy S9 μαζί με το Galaxy S9+ στις 25 Φεβρουαρίου και θα το έχει για επίδειξη μια μέρα μετά στην έκθεση MWC 2018 της Ισπανίας. Λέγεται ότι θα ενσωματώνουν 5.8-ιντσών (S9) και 6.2-ιντσών (S9+) Super AMOLED οθόνες, Exynos ή Snapdragon chip (αναλόγως την αγορά), 6GB RAM και βελτιωμένες κάμερες.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.