XBLOG logo @2x

Samsung Galaxy S8: Δεν έχει 4K οθόνη, αλλά θα υπάρχει κουμπί AI

Οι διαρροές για το πολυαναμενόμενο Samsung Galaxy S8 συνεχίζονται. Οι τελευταίες πληροφορίες, που προέρχεται από το κινέζικο δίκτυο Weibo, ισχυρίζονται ότι το S8 τελικά δεν θα έχει 4K οθόνη. Αλλά θα διαθέτει ένα φυσικό κουμπί που θα καλεί τη νέα ψηφιακή βοηθό τεχνητής νοημοσύνης που επιβεβαίωσε η Samsung ότι θα διαθέτει.

Η Samsung πιθανότατα θα προτιμήσει την ανάλυση Quad HD που είχε και η οθόνη του Galaxy S7 επειδή είναι καλύτερο για τις επιδόσεις και την αυτονομία της μπαταρίας. Φυσικά δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ότι τα 576ppi στην 5.1-ιντσών οθόνη του S7 είναι παραπάνω από αρκετά για μια καθαρή εικόνα. Το μόνο πλεονέκτημα σε μια 4K οθόνη σε κινητό είναι η αυξημένη ποιότητα στην εικονική πραγματικότητα, αλλά οι GPUs των κινητών δεν είναι ακόμα έτοιμες για 4K VR.

Όσο για την βοηθό τεχνητής νοημοσύνης, η Samsung στοιχηματίζει πολλά σε αυτήν, και μάλιστα δοκιμάζει ένα νέο φυσικό κουμπί που μπορεί να τοποθετηθεί στα πλάγια του κινητού, και με το πάτημά του να ανοίγει η βοηθός άμεσα. Η νέα βοηθός θα κάνει την εμφάνισή της και σε άλλες έξυπνες συσκευές της Samsung για το σπίτι, όπως τηλεοράσεις, για να διαφοροποιηθεί από τις υπόλοιπες εταιρίες.

Το Samsung Galaxy S8 αναμένεται να ανακοινωθεί στις 26 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο της έκθεσης Mobile World Congress 2017, όπου μεταξύ άλλων θα ανακοινώσει κινητό και η Nokia. Αλλά οι ίδιες πηγές που αναφέρουν ότι η Samsung θα τοποθετήσει ένα κουμπί για την βοηθό, τώρα αναφέρουν ότι η Samsung θα αναβάλει το λανσάρισμα του Galaxy S8 μέχρι τον Απρίλιο του 2017.

Το κινητό αναμένεται να διαθέτει το Exynos 8895, διπλή κάμερα, οπτικό αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη και νέο design χωρίς φυσικό κεντρικό κουμπί. Ένα μεγαλύτερο 5,5-ιντσών Galaxy S8 Edge ή Plus ίσως διαθέτει 4K ανάλυση.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.