XBLOG logo @2x

Το Samsung Galaxy S8 έρχεται με βοηθό τεχνητής νοημοσύνης

Η Samsung ανακοίνωσε ότι μόλις λανσάρει το Galaxy S8, θα έρθει με τη δική του εικονική βοηθό τεχνητής νοημοσύνης για να σας βοηθάει με τις εργασίες σας μέσα στην ημέρα.

Δεν είναι ξεκάθαρο πόσο καιρό η Samsung σχεδιάζει να ενσωματώσει αυτή τη τεχνολογία στα κινητά της, όμως πρόσφατα η αποκάλυψε ότι θα εξαγοράσει την Viv Labs Inc. Η Viv Labs αποτελείται από άτομα που εργάστηκαν στην πρώτη έκδοση της Siri. Η νέα βοηθός που έχουν αναπτύξει θα χρησιμοποιείται από του χρόνου σε οικιακές συσκευές, καθώς και σε wearables και smartphones της Samsung.

Μετά το φιάσκο του Galaxy Note 7, η Samsung δουλεύει σκληρά για να ανακτήσει τη φήμη της, και το Galaxy S8 πρέπει να την εξιλεώσει. Με μια βοηθό τεχνητής νοημοσύνης, κορυφαίο hardware και έναν ανανεωμένο σχεδιασμό το Galaxy S8 μπορεί να γίνει ανάρπαστο.

Οι βοηθοί τεχνητής νοημοσύνης είναι το “next big thing”. Η Apple έχει τη Siri και η Google πρόσφατα λάνσαρε τη Google Assistant μέσω του app Allo, των smartphones Pixel και του Google Home. Η Samsung θα κάνει κάτι παρόμοιο, και ενώ δεν έχει δώσει ακόμα πολλές πληροφορίες, δήλωσε ότι θα δουλεύει με εφαρμογές τρίτων προγραμματιστών.

«Οι προγραμματιστές μπορούν να συνδέσουν υπηρεσίες στην βοηθό,» είπε ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Rhee Injong της εταιρίας. «Ακόμα και αν η Samsung δεν κάνει τίποτα από μόνη της, όσο περισσότερες υπηρεσίες συνδέεις τόσο εξυπνότερη θα γίνεται η βοηθός, μαθαίνοντας περισσότερες υπηρεσίας και παρέχοντάς τες στους τελικούς χρήστες με ευκολία.»

Η Samsung ελπίζει ότι ενσωματώνοντας την βοηθό στα προϊόντα της, θα την βοηθήσει να διαφοροποιηθεί.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.