XBLOG logo @2x

Η Samsung ανακοινώνει νέες λειτουργίες στα Galaxy S10 και Galaxy Note10

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε τη διάθεση νέων, καινοτόμων λειτουργιών της σειράς Galaxy S20 στα Galaxy S10 και Galaxy Note10 μέσω επερχόμενης ενημέρωσης λογισμικού. Οι χρήστες θα μπορούν να καταγράψουν περιεχόμενο χρησιμοποιώντας την πιο πρόσφατη τεχνολογία λογισμικού των Galaxy καμερών, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας Μία Λήψη (Single Take). Ακόμα, θα έχουν πρόσβαση σε πλήθος βελτιστοποιήσεων λογισμικού, για ακόμα πιο ευχάριστη εμπειρία Galaxy.

Ακολουθούν αναλυτικά οι πρωτοποριακές λειτουργίες της σειράς Galaxy S20 για Galaxy S10 και Note10:

  1. Προηγμένες Εμπειρίες Φωτογραφίας και Βίντεο

Samsung Galaxy S10 single take

Η νέα ενημέρωση λογισμικού διαθέτει κάποιες από τις νέες λειτουργίες φωτογραφίας και βίντεο των Galaxy S20 στις σειρές Galaxy S10 και Galaxy Note10. Με τη λειτουργία Μία Λήψη (Single Take), οι χρήστες μπορούν να αποτυπώσουν τέλεια κάθε στιγμή με τη χρήση της ενσωματωμένης τεχνολογίας ΑΙ. Η λειτουργία ‘Μία Λήψη’ χρησιμοποιεί το πολλαπλό σύστημα καμερών και τις δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης για να καταγράψει πληθώρα φωτογραφιών και βίντεο, προτείνοντας στη συνέχεια τις καλύτερες λήψεις.

Η βελτιωμένη λειτουργία ‘Νύχτα’ (Night Mode) στη σειρά Galaxy S10, και η προσθήκη της λειτουργίας Night Hyperlapse τόσο στη σειρά Galaxy S10 όσο και στη σειρά Note10, επιτρέπει στον χρήστη να αποτυπώσει φωτογραφίες και βίντεο, εκπληκτικής ποιότητας, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Samsung Galaxy S10 pro mode

Μετά την αποτύπωση της τέλειας φωτογραφίας, η λειτουργία Τα Φίλτρα Μου (Custom Filter) δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας εξατομικευμένων φίλτρων, με τα χρώματα και το στυλ που προτιμά ο χρήστης, έχοντας ως πηγή έμπνευσης μια αγαπημένη φωτογραφία του. Έτσι, δημιουργούνται «επαναχρησιμοποιούμενα» φίλτρα, που μπορούν να εφαρμοστούν ξανά και ξανά.

Η λειτουργία ‘Επαγγελματικό βίντεο’ (Pro Video) επιτρέπει σε όσους αγαπούν τη δημιουργία βίντεο να έχουν περισσότερο έλεγχο στο περιεχόμενο που βιντεοσκοπούν, προσαρμόζοντας ρυθμίσεις όπως το ISO, τη ταχύτητα του κλείστρου και το επίπεδο έκθεσης. Επιπλέον, μπορούν να χρησιμοποιούν εναλλάξ τη μπροστινή και τις κάμερες πίσω όψης χωρίς διακοπή, κατά την καταγραφή βίντεο.

  1. Έξυπνο Gallery 

Samsung Galaxy S10 quick crop icon

Το αναβαθμισμένο λογισμικό διαθέτει στους χρήστες μια πληθώρα λειτουργιών gallery, για να τους βοηθήσει να οργανώσουν όλο το υπέροχο περιεχόμενο. Χάρη στην τεχνολογία ΑΙ, και με τη λειτουργία Clean View ενεργοποιημένη, η εφαρμογή του Gallery ταξινομεί αυτόματα παρόμοιες λήψεις του ίδιου αντικειμένου, για καλύτερη οργάνωση. Οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν εύκολα τις όμοιες λήψεις και να επιλέξουν αυτήν που προτιμούν ως μικρογραφία της φωτογραφικής συλλογής. Κατά την προβολή μιας φωτογραφίας στο gallery, δίνεται η δυνατότητα zoom και ‘Γρήγορης Αποκοπής’ (Quick Crop), με ένα μόνο άγγιγμα στην επάνω αριστερή γωνία της συσκευής, για γρήγορη και απλή περικοπή της φωτογραφίας σε οποιοδήποτε μέγεθος.

  1. Δυνατότητες Εύκολης Κοινοποίησης

Samsung Galaxy S10 quick share music share

Οι χρήστες μπορούν να κοινοποιούν περιεχόμενο πιο γρήγορα από ποτέ. Η λειτουργία Quick Share ανιχνεύει και ενημερώνει για τις επαφές που βρίσκονται σε κοντινή περίμετρο, για εύκολο sharing φωτογραφιών, βίντεο, ή ακόμα και αρχείων μεγάλου μεγέθους με πολλαπλούς χρήστες ταυτόχρονα. Η λειτουργία ‘Κοινή Χρήση Μουσικής’ (Music Sharing) επιτρέπει την Bluetooth σύνδεση έτερου χρήστη και αναπαραγωγή της μουσικής του σε ηχείο ή ηχοσύστημα αυτοκινήτου, χωρίς να απαιτείται η αποσύνδεση του κύριου χρήστη.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.