XBLOG logo @2x

Samsung Galaxy S Light Luxury: Επίσημα με Snapdragon 660 στα €532

Η Samsung ανακοίνωσε το νέο της smartphone Galaxy S Light Luxury, ένα αξιόλογο κινητό με την εμφάνιση του Galaxy S8, το οποίο είναι εξοπλισμένο με χαρακτηριστικά που το κατατάσσουν στα μεσαίας κατηγορίας κινητά της Κορεάτικης κατασκευάστριας.

Το Galaxy S Light Luxury παρουσιάστηκε με οθόνη “Infinity Display” αναλογίας 18.5:9 στις 5.8 ίντσες και ανάλυσης Full HD+. Κάτω από την οθόνη βρίσκουμε τον επεξεργαστή Snapdragon 660, 4GB μνήμη RAM και 64GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, τα οποία φυσικά μπορείτε να τα επεκτείνετε με τη χρήση κάρτας microSD.

Η ανάλυση της κύριας κάμερας είναι 16MP, η εμπρόσθια κάμερα είναι στα 8MP και η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3,000 mAh και τεχνολογία ασύρματης φόρτισης. Η συσκευή διαθέτει επίσης αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, αισθητήρα αναγνώρισης ίριδας και είναι πιστοποιημένη με το πρωτόκολλο IP68 για ανθεκτικότητα στο νερό.

Το Samsung Galaxy S Light Luxury τρέχει το Android 8.0 Oreo και θα κυκλοφορήσει στην αγορά της Κίνας με τιμή 532 ευρώ. Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν θα τα δούμε και στις υπόλοιπες αγορές.

Samsung Galaxy S Light Luxury

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.