XBLOG logo @2x

Εγκαίνια στα νέα Media Markt | Προσφορά Samsung Galaxy S στα 249 ευρώ

Σε προηγούμενο post σας ενημερώσαμε σχετικά με την αποχώρηση της αλυσίδας καταστημάτων Saturn από την Ελλάδα, με κάποια καταστήματα να γίνονται Media Markt (οι εταιρίες ανήκουν στον ίδιο όμιλο). Συγκεκριμένα τα Saturn σε Καλλιθέα (Λ. Συγγρού), Γέρακα και Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης έγιναν Media Markt και ξεκίνησαν τη λειτουργία τους την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου.

Μετά το κλείσιμο των Saturn, τα Media Markt πλέον έχουν 10 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα σε: Μαρούσι, Περιστέρι, Άγιο Ιωάννη Ρέντη, Αργυρούπολη, Καλλιθέα (Λ. Συγγρού), Γέρακα, Πυλαία Θεσ/νίκης, Σταυρούπολη Θεσ/νίκης, Σταθμό Θεσ/νίκης, Λάρισα.

Τα εγκαίνια των νέων Media Markt φέρνουν και μία πολύ καλή προσφορά σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας: Μέχρι την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου ή μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα, μπορεί να βρει κανείς το Samsung Galaxy S στα 249 ευρώ!

Σίγουρα δεν πρόκειται για καινούριο μοντέλο, ωστόσο είναι ένα από τα πολύ καλά smartphone της Samsung και γενικότερα όλων των εταιριών και η τιμή είναι πολύ καλή, αφού μια αναζήτηση στο Skroutz δείχνει ότι η τιμή των Media Markt είναι 50 ευρώ κάτω από το αμέσως επόμενο ακριβότερο κατάστημα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.