XBLOG logo @2x

Λουκέτο στα καταστήματα Saturn στην Ελλάδα

Δυστυχώς οι φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και μήνες ότι τα καταστήματα Saturn στην Ελλάδα πρόκειται να κλείσουν επαληθεύτηκαν.

Η εταιρία αποφάσισε να βάλει λουκέτο στα καταστήματα Saturn της Ελλάδας και να αποχωρήσει από τη χώρα μας, κρατώντας εδώ μόνο τα καταστήματα Media Markt (οι αλυσίδες καταστημάτων Media Markt και Saturn ανήκουν στον ίδιο όμιλο).

Το μόνο “καλό” στην όλη υπόθεση είναι ότι τρία από τα πέντε καταστήματα Saturn που υπήρχαν στην Ελλάδα δεν θα κλείσουν τελείως, αλλά συνεχίζουν την λειτουργία τους ως Media Markt.

Τα καταστήματα Saturn που υπήρχαν στην Ελλάδα βρίσκονταν στις εξής περιοχές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη:

  • Αθήνα: Καλλιθέα, Γέρακας, Σταθμός Λαρίσης
  • Θεσσαλονίκη: Σταυρούπολη, Πυλαία

Τα καταστήματα Saturn που γίνονται Media Markt είναι αυτά που βρίσκονται σε Καλλιθέα (λεωφόρος Συγγρού), Γέρακα και Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, ενώ κλείνουν τα άλλα δύο που βρίσκονται στο Σταθμό Λαρίσης στην Αθήνα και την Πυλαία στη Θεσσαλονίκη.

Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα τι γίνεται με όλο το προσωπικό των Saturn, αν θα χαθούν δηλαδή κάποιες θέσεις εργασίας ή αν όλοι οι εργαζόμενοι θα απορροφηθούν από τα καταστήματα Media Markt. Ας ελπίσουμε ότι οι θέσεις εργασίας που θα χαθούν ότι θα είναι όσο λιγότερες γίνεται.

Update: Μπήκα στο site των Media Markt και στη σελίδα με τα καταστήματα είδα ότι λείπει το κατάστημα που υπήρχε στο Δέλτα Φαλήρου, οπότε ακόμα ένα λουκέτο, αφού δύο Media Markt στην ίδια σχεδόν περιοχή, ένα στη λ. Συγγρού στην Καλλιθέα και ένα στο Δέλτα Φαλήρου, είναι “πολλά”.

Ακολουθεί το μήνυμα των Saturn που μπορεί να δει κανείς μπαίνοντας στο site των καταστημάτων:

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.