XBLOG logo @2x

Samsung: Ετοιμάζουμε ένα ασφαλέστερο και πολύ καινοτόμο Galaxy Note 8

Η Samsung επιβεβαίωσε ότι παρά τα προβλήματα με την μπαταρία του Galaxy Note 7, η εταιρία θα συνεχίσει τη χρήση του brand “Galaxy Note” για τα μελλοντικά phablets της.

Ο επικεφαλής της Samsung Mobile, D.J. Koh, είπε στο CNET ότι «θα φέρω ένα καλύτερο, ασφαλέστερο και πολύ καινοτόμο Note 8.» Ο Koh ισχυρίζεται ότι υπάρχουν πάρα πολλοί πιστοί οπαδοί των Note, και αυτός είναι ο κύριος λόγος που δεν θα καταργήσουν αυτή τη σειρά.

Η Samsung πήρε την πλήρη ευθύνη για τα θέματα του Note 7 σε συνέντευξη τύπου την Κυριακή 22 Ιανουαρίου και σημείωσε ότι σχεδόν όλες οι συσκευές έχουν επιστραφεί. Και ενώ παρόχοι όπως η Verizon αναφέρουν ότι υπάρχουν “χιλιάδες” συσκευές που κυκλοφορούν ακόμα στους δρόμους, οι Κορεάτες συνεχίζουν τις προσπάθειες να απενεργοποιήσουν τις συσκευές μέσω ενημερώσεων λογισμικού αναγκάζοντας τους χρήστες να σταματήσουν να τα χρησιμοποιούν.

Η εταιρία από εδώ και πέρα θα παίρνει αυστηρά μέτρα για να διασφαλίσει ότι τα κινητά της δεν θα πιάνουν φωτιά. Για αυτό τον λόγο το Galaxy S8 θα καθυστερήσει και δεν θα ανακοινωθεί στην MWC 2017 τον επόμενο μήνα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.