XBLOG logo @2x

Samsung Galaxy Note 8.0: Νέα εποχή φορητότητας & παραγωγικότητας

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Galaxy Note 8.0, του πρώτου 8-ιντσών tablet στον κόσμο!

Προσφέροντας άριστη απόδοση πολυμέσων και οθόνη που χωράει στην παλάμη του ενός χεριού, το Galaxy Note 8.0 διαθέτει τη δύναμη και την προηγμένη τεχνολογία για να οδηγήσει την εμπειρία χρήσης των tablets σε υψηλότερα επίπεδα, διασφαλίζοντας καλύτερη multi-tasking απόδοση και εκπληκτική ποιότητα τηλεφωνικών κλήσεων.

Επιπλέον, το έξυπνο S Pen συνδυάζει τις μεγαλύτερες τεχνολογικές καινοτομίες, με την ευκολία της χρήσης του παραδοσιακού χαρτιού και μολυβιού, προσφέροντας προηγμένη εμπειρία στην καθημερινότητα του χρήστη όταν είναι σε κίνηση.

Στον πυρήνα του Galaxy Note 8.0 βρίσκονται καινοτόμες λύσεις που προσφέρουν προηγμένες λειτουργίες, όπως η δυνατότητα διαχωρισμού της φορητής οθόνης 8-ιντσών σε πολλά παράθυρα, που επιτρέπει καλύτερη πρόσβαση σε μεγάλο αριθμό ενεργών εφαρμογών.

Επιπλέον, η νέα γενιά έξυπνων S Pen της Samsung προσφέρει ακόμα καλύτερη χρηστικότητα και η πρόσβαση στη σουίτα των S Note templates και των εργαλείων επιτρέπουν τη δημιουργία, επεξεργασία, διαχωρισμό και διάθεση των καθημερινών εγγράφων.

Με την τεχνολογία «reading mode» της Samsung, ο χρήστης μπορεί να απολαμβάνει ηλεκτρονικά βιβλία σε υψηλή ανάλυση. Επιπλέον, οι πρωτοποριακές εφαρμογές περιεχομένου και υπηρεσιών Flipboard και Awesome Note, είναι προεγκατεστημένες και παρέχονται δωρεάν για πρώτη φορά στους χρήστες του Samsung Galaxy tablet.

Ένα έξυπνο ημερολόγιο

Αρκετά λεπτό και κομψό, το Galaxy Note 8.0, είναι ο τέλειος σύντροφος για εργασία και διασκέδαση. Παρέχει μεγάλη απόδοση και λειτουργικότητα, υποστηρίζοντας ακόμα και τον πιο απαιτητικό τρόπο ζωής. Είναι μία συσκευή σχεδιασμένη για να αποθηκεύει και να διαχειρίζεται αποτελεσματικά προσωπικά και επαγγελματικά δεδομένα και αποτελεί το ιδανικό εργαλείο τσέπης για την οργάνωση των δραστηριοτήτων του χρήστη.

Οι εξαιρετικά πρακτικές λειτουργίες S Note templates και S Planner βοηθούν τον χρήστη να διαχειρίζεται τις καθημερινές εργασίες, όπως σημειώσεις συναντήσεων, λίστες to-do ακόμα και τις καταχωρήσεις του προσωπικού του ημερολογίου. Όλο το περιεχόμενο μπορεί να εισαχθεί και να ενημερωθεί με πλήρεις λεπτομέρειες, χάρη στις εξελιγμένες δυνατότητες του έξυπνου Samsung S Pen. Η λειτουργία μετατροπής Handwriting-to-Text προσφέρει βελτιωμένη ακρίβεια, ενώ τα προηγμένα εργαλεία που υποστηρίζουν αναγνώριση τύπων και σχημάτων είναι πλέον διαθέσιμα με το άγγιγμα του S Pen.

Καινούργιο περιεχόμενο και υπηρεσίες

Το Galaxy Note 8.0 έχει προ-εγκατεστημένο περιεχόμενο και εφαρμογές που προσφέρουν προστιθέμενη αξία στον καταναλωτή. Το αναβαθμισμένο Chat-On παρέχει εύκολο instant messaging και ομαδικό chat σε πολλαπλά format – εικόνα, βίντεο, φωνή, επαφές – χαρίζοντας απλοποιημένη και απολαυστική επικοινωνία. Η εφαρμογή Awesome Note, η οποία για πρώτη φορά παρουσιάζεται σε Android tablet με το NOTE 8.0, έχει τη δυνατότητα να καταγράφει απεριόριστες σημειώσεις, καθώς και τα περιεχόμενα που βρίσκονται στις λίστες των Memo, Diary και Must-remember.

Το Flipboard, οι τροφοδοσίες RSS, οι ενημερώσεις των κοινωνικών δικτύων και όλες οι υπόλοιπες ενημερώσεις συγκεντρώνονται σε ένα στιλάτο περιστρεφόμενο πλαίσιο, ώστε να μπορεί ο χρήστης να βρίσκει όλα τα νέα και τις όμορφες στιγμές της ζωής του σε ένα μέρος. Μια προσαρμοσμένη έκδοση του Flipboard αποκλειστικά για τη Samsung, προσφέρει βελτιστοποιημένη διαμόρφωση σελίδας για ευρεία οθόνη, καθιστώντας το Galaxy Note 8.0 το απόλυτο social περιοδικό.

Τέλος, με το Smart Remote ο χρήστης έχει στα χέρια του ένα universal τηλεχειριστήριο και έναν οδηγό ηλεκτρονικού προγραμματισμού για να μπορεί να χειρίζεται ασύρματα τόσο την τηλεόραση όσο και το video του.

Μια νέα εποχή στην τεχνολογία S Pen

Το S Pen της Samsung έχει βελτιστοποιηθεί με στόχο να βοηθά στη δημιουργική έκφραση και έχει εξελιχθεί με τρόπο που αυξάνει την καθημερινή χρηστικότητα και τη δημιουργικότητα. Το S Pen που είναι ενσωματωμένο στο tablet αποτελεί προέκταση του Galaxy Note 8.0. Αφαιρώντας το S Pen από τη συσκευή αυτόματα εμφανίζονται πρωτοποριακές λειτουργίες όπως το Pen Detection, το οποίο προτείνει στον χρήστη προσαρμοσμένα μενού σύμφωνα με τις προτιμήσεις του, καθώς και το Page Buddy, μια λειτουργία που αυτόματα ενεργοποιεί την αρχική οθόνη του S Pen, που χρησιμοποίησε ο χρήστης.

Η τεχνολογία του S Pen έχει προχωρήσει τόσο πολύ που πλέον η γραφίδα δεν χρειάζεται πια να ακουμπάει την οθόνη. Με τη λειτουργία Air View ο χρήστης μπορεί να κάνει προεπισκόπηση των video, emails, φωτογραφιών και ραντεβού στο S-Planner, χωρίς να ανοίξει την εφαρμογή, απλά περνώντας το S Pen πάνω από την οθόνη. Με το S Pen Gesture έχει τη δυνατότητα να επεξεργαστεί και να κάνει crop σε φωτογραφίες και περιεχόμενο, ενώ με τα Paper Artist και Photo Note μπορεί να προσωποποιήσει με καλλιτεχνικό τρόπο τις φωτογραφίες.

Επιπλέον, για πρώτη φορά στην κατηγορία των Galaxy Note υπάρχει η τεχνολογία WACOM που προσφέρει στον χρήστη τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει το S Pen για να διαχειρίζεται φυσικά πλήκτρα menu/back που βρίσκονται πάνω στη συσκευή.

Μεγιστοποιώντας την χρήση πολυμέσων

Με το Galaxy Note 8.0 η ενασχόληση με πολλές δραστηριότητες γίνεται δημιουργική χάρη στην πρωτοποριακή λειτουργία Dual View. Δύο επιλογές πολλαπλών παραθύρων διευκολύνουν τη χρήση multi-screen. Ο διαχωρισμός της οθόνης που επιτυγχάνει το Dual View διασφαλίζει τη βέλτιστη λειτουργία διαφορετικών εφαρμογών, όπως η λειτουργία του S Note στην οθόνη του web browser, ενώ επιτρέπει την αλλαγή στο μέγεθος αλλά και τη δυνατότητα drag and drop στο περιεχόμενο ανάλογα με τις ανάγκες Οι λειτουργίες multi-taksing επεκτείνονται και στις φωνητικές κλήσεις.

Το Pop Up Note δίνει πρόσβαση ανά πάσα στιγμή στο S Note, ώστε να δίνεται η δυνατότητα καταγραφής βασικών δραστηριοτήτων ενώ με το Pop Up Video υπάρχει η δυνατότητα τα σερφάρει ο χρήστης στο internet ενώ κάνει chat. Τέλος, εύκολα επιτυγχάνεται αλλαγή στο μέγεθος των παραθύρων, κάνοντας απλά pinch.

Τέλειος σύντροφος info-tainment

Το Galaxy Note 8.0 είναι φορτωμένο με πλήθος χαρακτηριστικών που προσφέρουν διασκέδαση, ενώ μπορεί να υποστηρίξει τις πρακτικές καθημερινές ανάγκες του. Το Reading Mode μετατρέπει το GALAXY Note 8.0 σε μηχανή ανάγνωσης ηλεκτρονικών βιβλίων, παρέχοντας τις βέλτιστες συνθήκες ανάγνωσης για να μπορεί να χαλαρώσει και να απολαύσει ένα καλό βιβλίο.

Χρησιμοποιώντας το Smart Remote μπορεί να το μετατρέψει σε universal τηλεχειριστήριο για να διαχειρίζεται ασύρματα όλες τις συσκευές TV, set-up boxes, DVD & Blu-ray.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.