XBLOG logo @2x

Η Samsung ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Galaxy Note 7 για τρίτη φορά στην αγορά!

Πρόσφατα η Samsung εξήγησε τι προκαλούσε τις φωτιές στα Galaxy Note 7 και γιατί το πολυαναμενόμενο phablet πέθανε πριν καλά-καλά κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο. Αλλά η εταιρία δεν είπε ποτέ τι σκοπεύει να κάνει με τα χιλιάδες ολοκαίνουργια και ελαφρώς μεταχειρισμένα Galaxy Note 7 που έλαβε πίσω στις αποθήκες της μετά την δεύτερη ανάκληση*.

Ανεπιβεβαίωτες αναφορές ισχυρίζονταν ότι ο Κορεάτικες κολοσσός σκεφτόταν να επανακυκλοφορήσει τα Galaxy Note 7 σαν ανακατασκευασμένα/refurbished κινητά μόλις διορθώσει τα προβλήματα με τις μπαταρίες. Τώρα, νέες φήμες από την Ασία ισχυρίζονται το ίδιο πράγματα και αποκαλύπτουν το σχέδιο της εταιρίας.

Σύμφωνα με το Hankyung, η Samsung θα αντικαταστήσει τις αρχικές μπαταρίες των 3,500 mAh με μικρότερες, είτε με χωρητικότητα 3,000 mAh είτε με 3,200 mAh. Τα ανακατασκευασμένα κομμάτια θα πωλούνται σε επιλεγμένες αγορές, όπως της Ινδίας και του Βιετνάμ. Αυτό σημαίνει ότι η Samsung ετοιμάζεται να βγάλει το Note 7 για τρίτη φορά στην αγορά.


Διαβάστε επίσης: Το εργοστάσιο της Samsung που έφτιαξε τις μπαταρίες του Galaxy Note 7 πήρε φωτιά


Η τιμή για τα ανακατασκευασμένα Galaxy Note 7 δεν έχει αποκαλυφθεί αλλά διέρρευσε ότι η Samsung σχεδιάζει να τα πουλήσει τον Ιούνιο.

Όπως και να ‘χει, η Samsung έχει να αντιμετωπίσει ένα ακόμα μεγάλο πρόβλημα. Η εταιρία πρέπει να βρει έναν τρόπο να απαλλαγεί από τις 3 εκατομμύρια μπαταρίες των Galaxy Note 7 που πήρε πίσω, και πρέπει να το κάνει με οικολογικό τρόπο. Πουλώντας τα ανακατασκευασμένα κομμάτια λύνει το πρόβλημα με τις συσκευές, όμως πρέπει να πετάξει και τις παλιές μπαταρίες τους.

*Η Samsung υπολογίζει ότι πήρε πίσω το 98% των κινητών που πούλησε. Δηλαδή περίπου 3 εκατομμύρια κομμάτια.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.