XBLOG logo @2x

Το Galaxy J7+ είναι το δεύτερο κινητό της Samsung με διπλή κάμερα

Με το Galaxy Note8 να είναι επιτέλους εδώ, η Samsung βρήκε την ευκαιρία να ανακοινώσει και άλλο smartphone με διπλή κάμερα. Ο λόγος για το Galaxy J7+, που μόλις έκανε το ντεμπούτο του.

Το Samsung Galaxy J7+ διαθέτει έναν 13-megapixel αισθητήρα (f/1.7) και έναν δεύτερο στα 5-megapixels (f/1.9) στη κύρια κάμερά του έτσι ώστε να δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να αλλάζει την εστίαση της φωτογραφίας μετά τη λήψη της ή να προσθέτει bokeh εφέ στα πορτρέτα. Η εμπρόσθια κάμερα είναι εξίσου καλή, αφού τραβάει 16-megapixel φωτογραφίες (f/1.9).

Samsung Galaxy J7 Plus Bokeh
Η λειτουργία bokeh

Το Galaxy J7+ είναι ένα μεσαίας κατηγορίας smartphone και για αυτό ενσωματώνει μια 5,5-ιντσών full HD οθόνη τύπου Super AMOLED, MediaTek Helio P20 chipset με οκταπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 2.4GHz, 4 GB μνήμη RAM, 32 GB επεκτάσιμη χωρητικότητα και μπαταρία χωρητικότητας 3,000 mAh.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το κινητό έχει αλουμινένια κατασκευή, αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο κεντρικό κουμπί, Always-on οθόνη και κουμπί Bixby. Θα κυκλοφορήσει στη Ταϊλάνδη στις 17 Σεπτεμβρίου με κόστος $390. Δυστυχώς παραμένει άγνωστο αν θα λανσαριστεί σε περισσότερες αγορές.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.