XBLOG logo @2x

Γνωρίστε το Moto X4, το πιο στιλάτο smartphone της Lenovo για φέτος

Η Motorola Mobility, μια θυγατρική της Lenovo, ανακοίνωσε στην έκθεση IFA 2017 στο Βερολίνο το νέο Moto X4, ένα μεσαίας κατηγορίας smartphone που συνδυάζει στιλ και δυνατότητες. Στο event που διοργάνωσε, η Lenovo παρουσίασε επίσης το Moto Z2 Force Edition που γνωρίσαμε το καλοκαίρι μαζί με τα τελευταία Moto Mods του.

Το Moto X τέταρτης γενιάς είναι μάλλον το πιο όμορφο κινητό που έχει βγάλει η Lenovo, τουλάχιστον για φέτος, αφού διαθέτει όμορφο μινιμαλιστικό σχεδιασμό, γυαλί μπροστά και πίσω, και μεταλλικό σασί. Επιπλέον, χάρη στην οθόνη των 5.2” είναι άνετο στο χέρι και χάρη στη πιστοποίηση στο πρωτόκολλο IP68 οι χρήστες είναι σίγουροι ότι το κινητό τους δεν θα πάθει τίποτα αν πέσει στην άμμο ή στη θάλασσα.

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του Moto X4 είναι η κάμερά του. Όπως και άλλα ακριβά smartphones του 2017, διαθέτει δύο φακούς (12 + 8 MP) οι οποίοι μαζί με το “έξυπνο” λογισμικό κάμερας προσφέρουν πολλά χαρακτηριστικά στους χρήστες. Για παράδειγμα, υπάρχει το Landmark Detection που αναγνωρίζει το τοπίο και ρυθμίζει αναλόγως τη κάμερα, υπάρχει λειτουργία για τη σάρωση επαγγελματικών καρτών και υπάρχει το FaceFilters που επιτρέπει στους χρήστες να τραβάνε κινούμενες seflies με διάφορα εφέ. Ακόμη, η εταιρία έχει αναπτύξει τη τεχνολογία dual Autofocus Pixel για καλύτερη εστίαση. Όσο για την εμπρόσθια κάμερα, είναι στα 16MP και διαθέτει προσαρμοστική λειτουργία χαμηλού φωτισμού και νέα λειτουργία Panoramic Selfie.

Όσο για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του νέου Moto, έχουμε full HD οθόνη με πυκνότητα pixel στα 424 ppi, Snapdragon 630 chipset με οκταπύρηνο επεξεργαστή, 3 / 4 GB RAM, 32 / 64 GB αποθηκευτικό χώρο και μπαταρία χωρητικότητας 3.000 mAh με υποστήριξη Turbo Charging για ταχεία φόρτιση. Ακόμη, διαθέτει και άλλα εξελιγμένα χαρακτηριστικά, όπως αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, θύρα USB-C και… υποδοχή ακουστικών 3.5mm.

Το Moto X4 βασίζεται στο Android 7.1 Nougat με σχεδόν καθαρή εμπειρία Android. Η Lenovo αποφάσισε να κρατήσει το stock UI του Android, όμως πρόσθεσε δικά της καλούδια που βελτιώνουν την εμπειρία του χρήστη. Μέσα σε αυτά βρίσκουμε το Quick Screenshots, τη ψηφιακή βοηθό Alexa της Amazon (μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε χωρίς να ξεκλειδώσετε το κινητό) και το σύστημα ασύρματου ήχου που επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν ταυτόχρονα έως τέσσερις συσκευές ήχου Bluetooth. Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι υπάρχει και το Moto Key με το οποίο μπορείτε να κάνετε είσοδο σε ιστότοπους ή στον υπολογιστή με το άγγιγμα του δακτύλου σας, ενώ η ισχυρή κρυπτογράφηση κρατάει τα δεδομένα σας ασφαλή.

Το Moto X4 θα κυκλοφορήσει μέσα στο Σεπτέμβριο σε δύο χρώματα (super black & sterling blue) έναντι €399.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.