XBLOG logo @2x

Samsung: Του χρόνου θα κυκλοφορήσει το Android Oreo στα πρώτα Galaxy

Το Android Oreo, η όγδοη έκδοση του διάσημου λειτουργικού, ανακοινώθηκε επίσημα από τη Google στις 21 Αυγούστου του 2017. Από τότε έχει κυκλοφορήσει στα Pixel και Nexus smartphones. Η Sony υποσχέθηκε ότι το Oreo θα κυκλοφορήσει για τις συσκευές της μέσα στις επόμενες εβδομάδες και τώρα άρχισε τη κυκλοφορία του update για το Xperia XZ Premium. Μέχρι στιγμής, όμως, λίγες συσκευές έχουν καταφέρει να λάβουν το πολυπόθητο update. Οι Samsung, HTC, OnePlus, Motorola, HMD Global (Nokia) και άλλες κατασκευάστριες έχουν δεσμευτεί να θα αναβαθμίσουν τις καλύτερες συσκευές τους στο Oreo, αλλά κανείς δεν γνωρίζει πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσουν το update.

Τώρα, η Samsung Τουρκίας δήλωσε ότι το Android Oreo update θα κυκλοφορήσει στις πρώτες Galaxy συσκευές στις αρχές του 2018. Συγκεκριμένα, είπε ότι έχουν αρχίσει να δουλεύουν στη τελική έκδοση του Oreo για τις συσκευές τους, και ότι η Samsung σκοπεύει να τη κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους.

Οι Τούρκοι, όμως, δεν αποκάλυψαν ποια μοντέλα θα αναβαθμιστούν. Αναμφισβήτητα, οι ναυαρχίδες Galaxy S8/S8+ και Galaxy Note 8 θα λάβουν πρώτα τη νέα έκδοση, και αργότερα ίσως ακολουθήσει το Galaxy S7. Παραμένει άγνωστο αν η Κορεάτικη κατασκευάστρια αποφασίσει να αναβαθμίσει κάποιο μοντέλο από τις σειρές J, A και C.

Η δήλωση αναφέρει ότι με το update στο Oreo, τα κινητά της Samsung θα ανοίγουν εφαρμογές γρηγορότερα και θα αποκτήσουν μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά του λειτουργικού, όπως περιορισμούς στις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο, λειτουργία picture-in-picture (PiP), νέα emojis, βελτιωμένο κέντρικο ειδοποιήσεων, προγνωστική επιλογή κειμένου και, τέλος, νέο Night Mode.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.