XBLOG logo @2x

Huawei AppStore: Λανσάρεται στην Ευρώπη ο αντίπαλος του Google Play Store

Το κατάστημα εφαρμογών Huawei AppStore για Android smartphones θα γίνει για πρώτη φορά διαθέσιμο έξω από τη Κίνα, και συγκεκριμένα στην Ευρώπη, όπως ανακοίνωσε η εταιρία στο Huawei Eco-Connect Europe στο Βερολίνο τη Πέμπτη 26 Οκτωβρίου.

Huawei AppStore

«Η Huawei αποκάλυψε αρκετές νέες υπηρεσίες κινητών, συνεργασίες με 15 βασικούς προγραμματιστές εφαρμογών και παιχνιδιών, καθώς και δύο στρατηγικές συνεργασίες με βασικούς παρόχους βίντεο πριν το λανσάρισμα του Huawei AppStore,» έγραψε η Κινέζικη κατασκευάστρια σε Δελτίο Τύπου.

Η Huawei μοίρασε επίσης μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία, λέγοντας ότι περισσότεροι από 240,000 προγραμματιστές εφαρμογών και παιχνιδιών έχουν ήδη γραφτεί στο Developer Alliance, και πρόσθεσε ότι οι προγραμματιστές έβγαλαν πάνω $400 εκατομμύρια από τα κέρδη των εφαρμογών τους μέσα στο 2016.

Μαζί με το AppStore, θα λανσαριστεί στη Γηραιά Ήπειρο και το Huawei Video Service μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2018. Η υπηρεσία δεν θα έχει διαφημίσεις και θα εμφανίζει παγκόσμιο και τοπικό περιεχόμενο.

Όλα τα Huawei και Honor smartphones θα ενσωματώνουν αυτές τις δύο υπηρεσίες από τις αρχές του επόμενου έτους.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.