XBLOG logo @2x

Red Bull X-Fighters 2007

Την Τετάρτη 25 Απριλίου 2007 η Αθήνα υποδέχεται τον Mat Rebeaud, παγκόσμιο ΙFMXF πρωταθλητή 2006 και νικητή του κορυφαίου Freestyle Motocross θεσμού RedΒull X-Fighters 2006 στο Mexico City. Μετά τον φετινό του αγώνα στο Mexico City -23 Μαρτίου- και πριν την αναμέτρηση στο ιστορικό Slane Castle -26 Μαΐου- στην Ιρλανδία, ο Mat Rebeaud κάνει μια στάση στο LUV (Ερμού & Ασωμάτων, Θησείο) για να δώσει μια ακόμα μάχη στη χώρα μας.

Ο Rebeaud που συχνά παρομοιάζει τον εαυτό του με αρχαίο Έλληνα πολεμιστή, πιστεύει ότι με την εμφάνιση του στο LUV θα ανοίξει το δρόμο, ώστε να γίνει η Αθήνα σύντομα πόλη-σταθμός του κορυφαίου θεσμού RedΒull X-Fighters.

Λίγο μετά την εμφάνιση του Rebeaud, το electro-techno δίδυμο των Klinik σε ένα καταιγιστικό dj set και ο Scorpio σε ένα live act στα decks του LUV θα ανεβάσουν ακόμα περισσότερο την ένταση. Ιδανικό soundtrack για τον φετινό αγώνα RedΒull X-Fighters 2007 στο Mexico City, που θα παίζει παράλληλα στις γιγάντιες οθόνες του LUV, για να τον ζήσετε σαν να είχατε κλείσει VIP θέση στη φημισμένη Αρένα Plaza De Toros!

[ via ]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.