XBLOG logo @2x

Gmail: Τώρα μπορείτε να λάβετε αρχεία 50MB, αλλά δεν μπορείτε να στείλετε πάνω από 25MB

Τα τελευταία χρόνια οι cloud υπηρεσίες διαδίδονται όλο και περισσότερο, επιτρέποντας στους χρήστες όχι μόνο να ανεβάσουν τα αρχεία τους σε αυτές, αλλά και να τις χρησιμοποιήσουν για αποστολή αρχείων σε φίλους και συνεργάτες τους. Από την άλλη, τα email δεν έχουν προχωρήσει σε αυτό το κομμάτι και επιτρέπουν την αποστολή μόνο “μικρών” συνημμένων.

Η Google μέχρι σήμερα επέτρεπε στους χρήστες του Gmail να στέλνουν και λαμβάνουν αρχεία με μέγιστο μέγεθος 25 MB, όμως αυτό αλλάζει τώρα. Η Αμερικάνικη εταιρία πλέον σας επιτρέπει να κατεβάζετε αρχεία με μέγιστο μέγεθος έως και 50 MB, ωστόσο το μέγιστο επιτρεπτό όριο για ανέβασμα ενός συνημμένου παραμένει στα 25 MB. Άμα θέλετε να ανεβάσετε πιο μεγάλα αρχεία θα πρέπει να στραφείτε στο Google Drive.


Διαβάστε επίσης: Οι 10 κορυφαίες cloud υπηρεσίες του 2017 για αποθήκευση αρχείων


Τώρα, σίγουρα θα αναρωτιέστε πώς είναι δυνατόν να κατεβάζετε αρχεία 50 MB εάν δεν μπορείτε να ανεβάσετε πάνω από 25 MB. Όχι λοιπόν, η Google δεν μας κοροϊδεύει. Έκανε αυτή την αλλαγή επειδή άλλες υπηρεσίες ανταλλαγής email μπορεί να επιτρέπουν το ανέβασμα μεγαλύτερων αρχείων. Έτσι θα μπορείτε να κατεβάζετε αυτά που σας στέλνουν.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.