XBLOG logo @2x

Razer HyperFlux Mamba: Ένα ασύρματο gaming ποντίκι χωρίς… μπαταρίες

Ατέλειωτο gaming με το νέο ασύρματο ποντίκι Razer HyperFlux Mamba υπόσχεται η Razer.

Όπως γίνεται ξεκάθαρο από την ονομασία του, το ποντίκι βασίζεται στη τεχνολογία HyperFlux η οποία κάνει εφικτή την ασύρματη τροφοδοσία ρεύματος του ποντικιού απευθείας από το mousepad HyperFlux Firefly. Όσο είναι συνδεδεμένο στον υπολογιστή (με USB), το Firefly τροφοδοτείται με ρεύμα και δημιουργεί ένα μαγνητικό πεδίο ικανό να παρέχει ενέργεια στο ποντίκι.

Όλα αυτά για να έχετε ένα ασύρματο ποντίκι το οποίο δεν χρειάζεται μπαταρίες (άρα είναι όσο ελαφρύ όσο ένα ενσύρματο) και καλώδιο σύνδεσης.

Razer HyperFlux Mamba + HyperFlux Firefly

Το Razer HyperFlux Mamba λειτουργεί στη μπάντα των 2.4GHz και διαθέτει αισθητήρα 16.000 DPI 5G, εννιά επαναπρογραμματίσιμα κουμπιά, διακόπτες Razer Mechanical Mouse, scroll wheel με απτική ανάδραση σχεδιασμένο για τα παιχνίδια και εργονομική κατασκευή για δεξιόχειρες με ενισχυμένα πλαϊνά grips. Το ποντίκι έχει διαστάσεις 124.7 x 70.1 x 43.2mm, ζυγίζει 96gr και διαθέτει Micro USB καλώδιο 2.1m στη περίπτωση που θέλει ο χρήστης να το συνδέσει στον υπολογιστή με τον παραδοσιακό τρόπο (ή άμα βρίσκεται μακριά από το Firefly).

Το mousepad Razer HyperFlux Firefly έχει σκληρή και υφασμάτινη επιφάνεια με ειδική επικάλυψη για υψηλή απόκριση, αντιολισθητική επικάλυψη στο κάτω μέρος και -φυσικά- φωτισμό Razer Chroma με 16.8 εκατ. χρώματα και δυνατότητα παραμετροποίησης. Οι διαστάσεις του αγγίζουν τα 355 x 282.5 x 12.9mm και ζυγίζει 685gr με το καλώδιο των 2.1m.

Η Razer θα κυκλοφορήσει το πακέτο μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2018 με τιμή €279.99.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.