XBLOG logo @2x

Ανανεώθηκε το κατάστημα των Public στο Τhe Mall Athens

Το κατάστημα Public στο The Mall Athens

Πιστά στη δέσμευσή τους να εξελίσσονται συνεχώς για τους πελάτες τους και να δημιουργούν νέες τάσεις, τα Public ξεκινούν ένα νέο ταξίδι για τον καταναλωτή με πρώτο σταθμό το The Mall Athens. Το ανανεωμένο κατάστημα Public στο The Mall of Athens σχεδιάστηκε με στόχο να μετατρέψει τη διαδικασία των αγορών σε μια ακόμα πιο συναρπαστική εμπειρία, με ακόμα περισσότερες επιλογές για τον επισκέπτη.

Έχοντας μελετήσει τις σύγχρονες παγκόσμιες τάσεις στον τομέα του λιανεμπορίου, τα Public στο ανανεωμένο τους κατάστημα δίνουν έμφαση στη λειτουργικότητα και στην εργονομία. H νέα διαρρύθμιση, τα καινούργια έπιπλα και ο ειδικός φωτισμός αφενός αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά και το design των προϊόντων, αφετέρου επιτρέπουν στον επισκέπτη να εντοπίζει εύκολα εκείνα που τον ενδιαφέρουν. Επιπλέον, ειδικές σημάνσεις με επεξηγηματικές πληροφορίες, τού δίνουν κατεύθυνση ενισχύοντας την επιλογή του.

Οι λάτρεις της τεχνολογίας έχουν πολλούς λόγους να χαμογελούν! Το νέο Public διαθέτει live για δοκιμή τις περισσότερες συσκευές smartphones, tablets, laptops, αλλά και desktops σε όλη την αγορά. Τοποθετημένες στις ξύλινες, επικλινείς επιφάνειες των νέων επίπλων που κατασκευάστηκαν για να διευκολύνουν την πρόσβαση και χρήση των προϊόντων, προδιαθέτουν το χρήστη να τις περιεργαστεί. Στον ίδιο χώρο, βρίσκονται τα αξεσουάρ ταξινομημένα ανά μάρκα για να μπορούν οι επισκέπτες γρήγορα να επισημαίνουν αυτό που θέλουν.

Public at The Mall Athens tablets

Στο νέο κατάστημα, για πρώτη φορά, βλέπει κανείς σε πλήρη ανάπτυξη το νέο ολοκληρωμένο τμήμα Stationery και Gifting του Public. Μια σειρά επίπλων, σχεδιάστηκε ειδικά για να φιλοξενήσει πρωτότυπα είδη γραφικής ύλης κι έξυπνες ιδέες δώρων, που εξασφάλισαν αποκλειστικά τα Public για τους επισκέπτες τους, μέσα από συνεργασίες με καταξιωμένες εταιρείες όπως: η πολυβραβευμένη Δανέζικη εταιρεία Design Letters, η Ολλανδική Kikkerland, η Bombata που έφερε ιταλική φινέτσα στα laptop bags, η Go Stationery που φημίζεται για το βρετανικό στυλ των προϊόντων της, η Legami, η γερμανική Artebene, η Moses με ειδικότητα στα εποχικά προϊόντα και φυσικά οι σταθερές αξίες του χώρου, Moleskine, Paperblanks, Filofax και Letts (έτος ίδρυσης: 1812!!!).

Η κατηγορία των φωτογραφικών μηχανών ενδυναμώνεται σημαντικά τόσο σε επίπεδο ποικιλίας προϊόντων, όσο και σε επίπεδο προβολής εντός των καταστημάτων. Οι νέες αποκλειστικές συνεργασίες των Public με εταιρείες κολοσσούς, όπως η Sigma, η Metz, η Manfrotto και η National Geographic υπόσχονται μοναδικό μείγμα προτάσεων σε φωτογραφικές μηχανές κι αξεσουάρ για τον καταναλωτή. Μεταξύ άλλων, ξεχωρίζει η συνεργασία με τη Leica για τις θρυλικές φωτογραφικές μηχανές Leica D-Lux.

Εξίσου εντυπωσιακή είναι και η παρουσία της κατηγορίας των τηλεοράσεων. Όλες οι επώνυμες μάρκες κατηγοριοποιημένες βάσει μεγέθους οθόνης περιμένουν τον επισκέπτη να τις γνωρίσει, ενώ στις ειδικές νησίδες – σαλονάκια μπορεί να ανακαλύψει ποια συσκευή ταιριάζει στο χώρο του. Η επιλογή γίνεται ευκολότερη χάρη στο ειδικό πρόγραμμα που δημιούργησαν τα Public για να προτείνουν στον αγοραστή την κατάλληλη τηλεόραση με βάση το χώρο του. Εδώ θα βρει κανείς σε αποκλειστικότητα και τις τηλεοράσεις Hitachi που σε σύντομο χρονικό διάστημα έχουν επάξια κερδίσει μια θέση στις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Public at The Mall Athens Music

Για τους μικρούς φίλους, το παιδικό τμήμα είναι μία έκπληξη. Ένα ολόκληρο κάστρο δεσπόζει στο κέντρο του χώρου, προσκαλώντας παιδιά και γονείς να ζήσουν την εμπειρία του παιχνιδιού. Αμέτρητες επιλογές σε επώνυμα ποιοτικά παιχνίδια όπως Lego, Playmobil, Hasbro, Green Toys, καθώς και η πληρέστερη γκάμα εκπαιδευτικών παιχνιδιών STEAΜ (Science/Technology/Engineering/Arts/Mathematics) που πρώτο το Public εισήγαγε στην ελληνική αγορά το 2014 καθιστούν την επίσκεψη στο κατάστημα αναγκαία. Αξίζει να σημειωθεί ότι το τμήμα της Lego έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με τη Lego Δανίας, ενώ ειδική μνεία θα πρέπει να γίνει στα πρωτότυπα τρισδιάστατα puzzle της Giochi Prezziosi – αφιερωμένα στους πιο διάσημους ποδοσφαιρικούς… ναούς του πλανήτη!

Το βιβλιοπωλείο του Public είναι από μόνο του λόγος επίσκεψης στα Public. Θεωρείται #1 προορισμός για ελληνικό και ξενόγλωσσο βιβλίο, ενώ οι μεγάλες ξύλινες βιβλιοθήκες του και το αναγνωστήριο προσκαλούν τον επισκέπτη να «χαθεί» στους αμέτρητους τίτλους βιβλίων. Μόνον εδώ, κάθε ενδιαφερόμενος θα βρει όλα τα σημαντικά βιβλία βρετανικών κι αμερικανικών εκδοτικών οίκων, καθώς και αποκλειστικές εισαγωγές από τους γερμανικούς οίκους Taschen & Knnemann. Παράλληλα, οι αποκλειστικές ανατυπώσεις για λογαριασμό του Public αριθμούν ήδη τους 25 τίτλους και κάθε μήνα ο κατάλογος μεγαλώνει!

Στο ανανεωμένο Public οι επισκέπτες θα βρουν ακόμη τη μεγαλύτερη γκάμα Blue Ray και 3D Blu Ray τηλεοπτικών σειρών και ταινιών, το πληρέστερο τμήμα παιδικών ταινιών (πάνω από 1.000 παιδικές ταινίες), καθώς και τα πάντα γύρω από το gaming. Όλοι οι «hot» τίτλοι παιχνιδιών, όλες οι κονσόλες, καθώς κι ολόκληρη η γκάμα προϊόντων της Razer δεν θα αφήσουν ασυγκίνητο κανέναν gamer.

Με περισσότερα από 5.500 βινύλια και 50.000 cds, η κατηγορία της μουσικής εμπλουτίζεται συνεχώς με διεθνείς συνεργασίες και εξαιρετικά προσεγμένες επιλογές. Οι προτάσεις Audiophile lps των Pure Pleasure, Analogue Productions, Acoustic Sounds, ECM, Speakers Corner, Heavenly Sweetness, K-Scope, Nonesuch, Rhino, Linn κ.α. σίγουρα θα κερδίσουν τους λάτρεις του high fidelity, ενώ οι ειδικές εισαγωγές cds της LTM, της Winter & Winter, της ECM στις καλύτερες τιμές της αγοράς θα ενθουσιάσουν τους ακροατές πιο ιδιαίτερων ήχων.

Τα πικάπ της θρυλικής Lenco, της Ricatech, της Thomson, της Scansonic και της Crossley με την οποία συνεργάζεται κατ’ αποκλειστικότητα η Public, ολοκληρώνουν την πρόταση της μουσικής και βάζουν τον καταναλωτή στον πειρασμό να δημιουργήσει τη δική του συλλογή από βινύλια.

Τέλος, τα drones (για απλή κι επαγγελματική χρήση) που πρώτα τα Public εισήγαγαν στην ελληνική αγορά αλλά και η απαράμιλλη ποικιλία σε wearables και gadgets, θα κερδίσουν τις καρδίες των tech savvies.

Ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο της τεχνολογίας και της ψυχαγωγίας ξεκινά! Επισκεφτείτε το Public στο The Mall Athens και ζήστε μια μοναδική εμπειρία αγορών!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.