XBLOG logo @2x

Public: Ανταλλάξτε τα παλιά σας παιχνίδια και κερδίστε!

Το Public, παρουσιάζει την υπηρεσία ανταλλαγής μεταχειρισμένων ηλεκτρονικών παιχνιδιών (Playstation, Xbox, Nintendo DS και Wii). Πιο συγκεκριμένα, από την Πέμπτη, 2 Ιουλίου οι επισκέπτες του Public Συντάγματος, θα έχουν τη δυνατότητα να φέρουν στο κατάστημα τα παλιά ηλεκτρονικά τους παιχνίδια, και να τα ανταλλάξουν με άλλα μεταχειρισμένα ή καινούργια, κερδίζοντας έκπτωση έως και 50%.

Η πρωτοποριακού  χαρακτήρα υπηρεσία που προτείνει το Public, έχει διπλό όφελος για τους καταναλωτές. Συγκεκριμένα, εκτός από την προνομιακή τιμή αγοράς νέων  παιχνιδιών που εξασφαλίζεται αποκλειστικά με τη μέθοδο της ανταλλαγής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέγουν από μια πλούσια συλλογή παλαιότερων και μεταχειρισμένων παιχνιδιών σε τιμές μοναδικά χαμηλές.

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Public Συντάγματος, έχει δημιουργηθεί ένα εντυπωσιακό σκηνικό που φιλοξενεί το πιο ενημερωμένο τμήμα gaming της πόλης. Ένα τούνελ διακοσμημένο με  παραστάσεις ηλεκτρονικών παιχνιδιών οδηγεί τους επισκέπτες στις διαδραστικές ζώνες του καταστήματος, όπου οι διασημότερες κονσόλες προσφέρουν ατελείωτες ώρες παιχνιδιού.

Η ανταλλαγή των ηλεκτρονικών παιχνιδιών θα εφαρμοσθεί σύντομα και στα υπόλοιπα καταστήματα της αλυσίδας.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.