XBLOG logo @2x

Μαθητικά Netbook: Όλες οι προσφορές είναι εδώ!

Οι δικαιούχοι μαθητές της Α΄Γυμνασίου στο πλαίσιο της Δράσης “Ψηφιακή Τάξη” έχουν αρχίσει να προμηθεύονται τα μαθητικά netbook, με τις αλυσίδες καταστημάτων να κάνουν όσο πιο ελκυστικές προσφορές μπορούν, δίνοντας εκτός από το netbook με το απαραίτητο λογισμικό και πλήθος άλλων δώρων, όπως πολυμηχανήματα, οθόνες, τσάντες, συνδέσεις ADSL, ποντίκια, πληκτρολόγια, ψηφιακές μηχανές, κινητά και άλλα gadgets.

Σε αυτό το post συγκέντρωσα όλες τις προσφορές των μεγαλύτερων αλυσίδων καταστημάτων, για να διαλέξετε την προσφορά που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς, αν δεν έχετε προμηθευτεί ακόμα το netbook σας. Στο τέλος του post θα βρείτε τα links των site των καταστημάτων, για να αναζητήσετε περισσότερες πληροφορίες, να βρείτε τα τηλέφωνα επικοινωνίας, καθώς και τις διευθύνσεις των καταστημάτων.

Πλαίσιο: Δώρο ADSL σύνδεση, δωρεάν Windows 7 & MS Office

Με κάθε μαθητικό netbook 10″, το Πλαίσιο, σε συνεργασία με τη Vodafone, δίνει δώρο 9 μήνες ασύρματο internet Vodafone Mobile Broadband, αξίας έως 200€ χωρίς υποχρέωση σύνδεσης. Επιπλέον, με κάθε μαθητικό netbook 11″ ο μαθητής παίρνει δώρο 3 μήνες ADSL internet 6Mbps ή 24Mbps από τη hellas online και 10 ημέρες Vodafone Mobile Broadband. Ειδικά για τα Turbo-X netbook οι προσφορές συνεχίζονται με επιπλέον δυνατότητα δωρεάν αναβάθμισης στα νέα Windows 7 και το πακέτο εφαρμογών MS Office 2007 Standard Student στα μοντέλα Turbo-X Escape. Όλοι οι μαθητικοί φορητοί υπολογιστές περιλαμβάνουν  προεγκατεστημένο το προβλεπόμενο εκπαιδευτικό λογισμικό και τα σχολικά βιβλία για όλες τις τάξεις του Γυμνασίου, antivirus με parental control και 3 χρόνια εγγύηση.

e-shop.gr: Πλούσια δώρα γνώσης, λειτουργικότητας και ψυχαγωγίας

Δώρα γνώσης αλλά και δώρα λειτουργικότητας και ψυχαγωγίας αποφάσισε να παρέχει το e-shop.gr, σε όσους μαθητές της Α΄Γυμνασίου το επιλέξουν για να προμηθευτούν τον δωρεάν μαθητικό υπολογιστή μέσω της Δράσης “Ψηφιακή Τάξη”. Συγκεκριμένα, κάθε υπολογιστής συνοδεύεται από 1) 5 βιβλία βοηθήματα των εκδόσεων Μεταίχμιο αξίας 60€, 2) 50% έκπτωση στις εξετάσεις αγγλικών City & Guilds καθώς και 7 δωρεάν ECDL Core Mock tests και 4 δωρεάν ECDL Expert Mock Tests συνολικής αξίας 140€, 3) Δωρεάν εκπαίδευση της ενότητας Windows από τα κέντρα εκπαίδευσης πληροφορικής Eurolab αξίας 100€ και 4) Δωροεπιταγή για εκμάθηση αγγλικών, γαλλικών, γερμανικών, ιταλικών ή ισπανικών από την Ευρογνώση αξίας 100€. Επιπλέον ο κάθε μαθητής ανάλογα με τον υπολογιστή της επιλογής του, μπορεί να επιλέξει μέχρι και 3 δώρα ψυχαγωγίας, όπως ψηφιακές μηχανές, κινητά τηλέφωνα, Mini Hi-Fi, πολυμηχανήματα, mini DVR camera, MP3 players, TV tuners, ταμπλέτα σχεδίασης, εξωτερικό σκληρό δίσκο, κονσόλα Sony PSP και άλλα.

Multirama: Netbook και πολυμηχάνημα ή ψηφιακή μηχανή ή κινητό

Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε και οι μαθητές της Α΄Γυμνασίου έχουν έναν λόγο να πανηγυρίζουν, όπως διαβάζουμε στο multirama.gr. Μπορούν να πάνε σε οποιοδήποτε κατάστημα Multirama και να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν ένα netbook, επιλέγοντας ανάμεσα από τα πιο cool δώρα της αγοράς, αυτό που προτιμάνε. Τα καταστήματα Multirama διαθέτουν 28 διαφορετικά netbook των εταιριών Acer, Asus, Dell, Fujitsu και Multirama, 10,1 ή 11,6 ιντσών στα χρώματα κόκκινο, λευκό, μαύρο, μπλε και ροζ, ενώ οι δικαιούχοι μαθητές μπορούν να διαλέξουν το δώρο που προτιμούν: πολυμηχάνημα ΗΡ Deskjet F4280 ή ψηφιακή φωτογραφική Olympus FE-25 ή κινητό τηλέφωνο Sony Ericsson S312. Οι μαθητικοί φορητοί υπολογιστές καλύπτονται από τριετή εγγύηση (δωρεάν αντικατάσταση ή επισκευή του netbook), ενώ οι μαθητές θα πάρουν και 2 δωροεπιταγές Technokids των 100€, μία για μαθήματα Η/Υ και μία για μαθήματα αγγλικών.

Wind: Πολυμηχάνημα, οθόνη, ποντίκι, πληκτρολόγιο & ADSL δωρεάν με το netbook

Δωρεάν φορητούς υπολογιστές και μοναδικές προσφορές για σύνδεση στο internet προσφέρουν αποκλειστικά στους μαθητές Α΄Γυμνασίου τα καταστήματα WIND. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 2 προσφορές με φορητούς υπολογιστές Asus, ενώ η WIND προσφέρει στους γονείς των μαθητών επιπλέον δωρεάν σύνδεση στο internet. Συγκεκριμένα, με κάθε υπολογιστή Asus Eee PC 1005HA –Μ (οθόνη 10″), η WIND προσφέρει επιπλέον μία επίπεδη LCD οθόνη LG 19″, ασύρματο ποντίκι και ασύρματο πληκτρολόγιο Labtec, ενώ με κάθε υπολογιστή Asus Eee PC 1101HA (οθόνη 11,6″) η εταιρία προσφέρει επιπλέον ένα πολυμηχάνημα Epson, ασύρματο ποντίκι και ασύρματο πληκτρολόγιο Labtec. Οι υπολογιστές πληρούν όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά που προβλέπονται από το υπουργείο και έχουν προεγκατεστημένο εκπαιδευτικό λογισμικό που αφορά στα μαθήματα της Α΄Γυμνασίου το οποίο περιλαμβάνει σε ηλεκτρονική μορφή καθώς και το σύνολο των βιβλίων του Γυμνασίου.

Cosmote: Δώρα αξίας 120-200€ στους μαθητές

Πλούσια δώρα σε όλους τους μαθητές της Α΄Γυμνασίου που θα προμηθευτούν laptop από τα καταστήματά της προσφέρει η COSMOTE, συμμετέχοντας στη Δράση «Ψηφιακή Τάξη». Συγκεκριμένα, με το netbook Compaq Mini 110c-1030SV, ο μαθητής θα παίρνει δώρα αξίας 200€ (πολυμηχάνημα HP DeskJet F4280 All-in-One, ηχεία με SubWoofer Logitech S-220, οπτικό mouse LG, θήκη netbook LG και ένα εξωτερικό DVD-RW Slim LG). Επίσης, με το netbook Asus Eee PC 1101HA, με οθόνη 11,6″ σε λευκό, μαύρο, μπλε και ροζ, ο μαθητής θα παίρνει δώρα αξίας 120€ (ηχεία με SubWoofer Logitech S-220, Microsoft Compact Optical Mouse 500 και ένα εξωτερικό DVD-RW Slim LG). Επιπλέον, οι μαθητές θα επωφεληθούν μιας μοναδικής προσφοράς για πλοήγηση στο internet, μέσω σύνδεσης COSMOTE Internet On The Go που προσφέρει ταχύτητες έως 21.6 Mbps για λήψη δεδομένων σε όλο και περισσότερες περιοχές.

Κωτσόβολος: Επιπλέον προσφορές 120€ μαζί με το μαθητικό netbook

Στο πρόγραμμα “Ψηφιακή Τάξη” συμμετέχει και η αλυσίδα ηλεκτρονικών και ηλεκτρονικών συσκευών Κωτσόβολος, για την χορήγηση δωρεάν φορητών υπολογιστών στους μαθητές της Α΄Γυμνασίου. Από την 1η Οκτωβρίου όλοι οι δικαιούχοι μαθητές της πρώτης γυμνασίου που θα επιλέξουν ένα από τα Compaq, HP mini και Toshiba netbooks θα κερδίσουν μια τσάντα μεταφοράς και ένα ασύρματο ποντίκι για τον νέο τους υπολογιστή, ενώ μπορούν να επιλέξουν ένα ακόμη δώρο (πολυμηχάνημα HP ή εξωτερικό σκληρό δίσκο 320 GB ή κινητό τηλέφωνο ή έκπτωση 20% σε οποιαδήποτε άλλη αγορά) φθάνοντας τη συνολική αξία των επιπλέον προσφορών στα 120 ευρώ.

Media Markt: Δωρεάν Power Stick αξίας 200€ με σχολικά βοηθήματα

Με την εξαργύρωση του κουπονιού των 450€ σε ένα από τα 8 καταστήματα του δικτύου της Media Markt σε όλη την Ελλάδα, οι μαθητές αποκτούν δωρεάν ένα Power Stick, συνολικής αξίας άνω των 200€. Σε αυτό, θα βρουν ενσωματωμένα σε ψηφιακή μορφή 13 συνολικά σχολικά βοηθήματα για τα μαθήματα της Α΄Γυμνασίου, από τον Εκδοτικό Οίκο Λιβάνη και τις Ηλεκτρονικές Εκδόσεις Siem. Συγκεκριμένα, ο Εκδοτικός Οίκος Λιβάνη διαθέτει τα σχολικά βοηθήματα για τα καίρια μαθήματα των Νέων Ελληνικών, Αρχαίων Ελληνικών & Μαθηματικών (5 συνολικά για τα μαθηματικά), ενώ οι Ηλεκτρονικές Εκδόσεις Siem προσφέρουν τα βοηθήματα για τα μαθήματα Ιστορίας, Γεωγραφίας, Θρησκευτικών, Εικαστικών, Αγγλικών & Γαλλικών.

Public: Δώρο κινητά, πολυμηχανήματα, ηχεία και άλλα με το netbook

Τα καταστήματα Public συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Ψηφιακή Τάξη» και προσφέρουν τα καλύτερα netbook της αγοράς και όχι μόνο. Από την 1η Οκτωβρίου όσοι από τους δικαιούχους μαθητές της Α΄Γυμνασίου έχουν προμηθευτεί το ειδικό κουπόνι, έχουν την ευκαιρία να το εξαργυρώσουν στα καταστήματα Public και να κερδίσουν απίθανα δώρα όπως κινητά, πολυμηχανήματα, θήκες netbook, ηχεία, mouse και πολλά άλλα. Ακόμη, με κάθε καινούριο netbook, τα Public προσφέρουν service card που εξασφαλίζει αντικατάσταση του netbook στην περίπτωση βλάβης και για το χρονικό διάστημα της επισκευής, ενώ κάθε netbook έχει 3 χρόνια εγγύηση. Επίσης, με την αγορά του υπολογιστή τους οι μαθητές κερδίζουν το νέο ακυκλοφόρητο single του συγκροτήματος Mikro «Πόσο ακόμα», αποκλειστικά από τα Public.

Saturn: Δωροκάρτα & δωρεάν μάθημα για Η/Υ & Windows

Η αλυσίδα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών Saturn, έχοντας στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της τη διάθεση προϊόντων κορυφαίας τεχνολογίας, προσφέρει στους μαθητές της Α΄Γυμνασίου τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μαθήματα που θα τους βοηθήσουν να εξοικειωθούν περισσότερο με τη χρήση του Η/Υ και να αποκτήσουν χρήσιμα  εργαλεία τεχνολογίας. Όσοι σπεύσουν σε κατάστημα Saturn για να εξαργυρώσουν το κουπόνι για την αγορά του μαθητικού laptop, λαμβάνουν ταυτόχρονα δωροκάρτα αξίας έως 100€ και επιπλέον τη δυνατότητα δωρεάν παρακολούθησης ειδικής μαθητικής ενότητας “Χρήση Η/Υ για Windows” που η αλυσίδα προσφέρει σε συνεργασία με την Eurolab. Επίσης, οι καταναλωτές που είχαν προχωρήσει σε προπαραγγελία της συσκευής μέχρι την Τετάρτη 30/09, είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν και ένα πολυμηχάνημα Canon αξίας 60€.

Electro World: Δώρο αξεσουάρ και δωροεπιταγή στους μαθητές

Ενεργά στηρίζει τη δράση “Ψηφιακή Τάξη” και η αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών Electro World, δίνοντας δωρεάν netbooks στα πιο fun χρώματα σε όλους τους δικαιούχους μαθητές της Α΄Γυμνασίου που θα επιλέξουν τα καταστήματά της. Επιπλέον, η αλυσίδα δίνει extra δώρα συνολικής αξίας 150 ευρώ σε όλους τους δικαιούχους που θα την επιλέξουν. Συγκεκριμένα, μαζί με κάθε netbook οι μαθητές λαμβάνουν δώρο πακέτο αξεσουάρ αξίας 50 ευρώ και δωροεπιταγή αξίας 100€ χωρίς περιορισμό για οποιαδήποτε επόμενη αγορά της οικογένειας.

Ηλεκτρονική: Χάρισμα 100€ για μελλοντικές αγορές μαζί με το netbook

Η Ηλεκτρονική, εταιρία ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, υποστηρίζει ενεργά και ενισχύει το πρόγραμμα επιδότησης notebooks για τους μαθητές της Α΄Γυμνασίου. Κάθε δικαιούχος μαθητής της Α΄Γυμνασίου αποκτά δωρεάν ένα μαθητικό notebook, ενώ ταυτόχρονα όλη η οικογένεια έχει χάρισμα 100 ευρώ για τις αγορές οποιουδήποτε προϊόντος από τα καταστήματα της Ηλεκτρονικής. Διευκρινίζεται ότι η Ηλεκτρονική διαθέτει στα καταστήματα της όλη την γκάμα φορητών υπολογιστών που έχουν συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα και πληρούν τις τεχνικές προδιαγραφές.

Τα καταστήματα στο Internet

Εδώ μπορείτε να δείτε τα link των site όλων των παραπάνω εταιριών – καταστημάτων στο internet, όπου μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές τους, καθώς επίσης και τηλέφωνα επικοινωνίας, διευθύνσεις των καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα κλπ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.