Πρωτοποριακή συμφωνία για ωράριο εργασίας στα καταστήματα ΟΤΕ

Πρωτοποριακή συμφωνία για ωράριο εργασίας στα καταστήματα ΟΤΕ

Μια πρωτοποριακή, για τα ελληνικά δεδομένα, Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας υπογράφηκε στον ΟΤΕ μεταξύ Διοίκησης και εκπροσώπων των εργαζομένων για το ωράριο εργασίας στα εμπορικά καταστήματα του ΟΤΕ.

Με τη ΕΣΣΕ αυτή, Διοίκηση και εργαζόμενοι βάζουν έμπρακτα τις ανάγκες των πελατών στο επίκεντρο της λειτουργίας της εταιρίας.

Η συμφωνία αυτή εξασφαλίζει ότι:

  • Οι πελάτες θα εξυπηρετούνται καλύτερα, καθώς τα καταστήματα του ΟΤΕ θα είναι ανά πάσα στιγμή πλήρως στελεχωμένα.
  • Οι εργαζόμενοι θα διευκολύνονται στην καθημερινότητά τους, καθώς δεν θα εργάζονται με διακεκομμένο ωράριο 3 ημέρες την εβδομάδα.
  • Η εταιρεία θα μπορεί να οργανώνει αποτελεσματικά την παρουσία των υπαλλήλων στα καταστήματα βάσει των αναγκών.

Σύμφωνα με την ΕΣΣΕ, το ωράριο εργασίας των υπαλλήλων στα μεγαλύτερα καταστήματα του ΟΤΕ υπολογίζεται πλέον με βάση το σύνολο των ωρών εργασίας σε επίπεδο τριμήνου.

Οι εργαζόμενοι θα εργάζονται από 3 έως 9 ώρες ημερησίως, με το πρόγραμμα εργασίας να είναι μηνιαίο. Στην περίπτωση μειωμένης ή αυξημένης εργασίας, οι τυχόν επιπλέον ή λιγότερες ώρες εργασίας θα συμψηφίζονται με αντίστοιχα μειωμένη ή αυξημένη εργασία εντός του ίδιου τριμήνου.

1 Σχόλιο
  • Avatar
    kwstas mixaletos

    Εχω ακουσει άσχημα πράγματα ως προς την εργοδοσία και τη συμπεριφορά των γερμανοτσολιάδων στους υπαλλήλους τους… πολύ καλό είναι να σκέφτεται μια εταιρεία τον πελάτη της αλλά όχι εις βάρος των εργαζόμενων.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα

Δωρεάν newsletter

Γίνε συνδρομητής στο newsletter μας και κέρδισε πλούσια δώρα στους διαγωνισμούς μας!