XBLOG logo @2x

Village Cinemas εισιτήριο με 5,5 ευρώ! (Προσφορά GoldenDeals)

Μία σούπερ προσφορά για τους σινεφίλ τρέχει από σήμερα το GoldenDeals.gr! Μπορείτε να αγοράσετε κουπόνια/εισιτήρια στην τιμή των 5,5 ευρώ/ένα, αντί των 9 ευρώ που 9,5 ευρώ που στοιχίζει κανονικά το κάθε εισιτήριο, έχετε έκπτωση δηλαδή 42%!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στο GoldenDeals.gr και να αγοράσετε όσα κουπόνια/εισιτήρια θέλετε, αφού δεν υπάρχει περιορισμός στην αγορά των κουπονιών ανά χρήστη! Τα κουπόνια αυτά μπορείτε μετά να τα χρησιμοποιήσετε σε όποιο κινηματογράφο Village Cinemas θέλετε σε Αθήνα (Ρέντης, The Mall, Φάληρο, Άγιος Δημήτριος, Παγκράτι), Βόλο και Θεσσαλονίκη (Cosmos, Cool Cosmos)!

Σημαντικό είναι επίσης ότι τα κουπόνια μπορούν να εξαργυρωθούν μέχρι τις 31/12/2011, δηλαδή αγοράζετε τώρα για παράδειγμα 10-20 ή και περισσότερα κουπόνια αν πηγαίνετε τακτικά στον κινηματογράφο για να βλέπετε ταινίες και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε όποτε θέλετε τους επόμενους μήνες μέχρι το τέλος του 2011!

Αγόρασε τώρα κουπόνια/εισιτήρια στην τιμή των 5,5 ευρώ για τα Village Cinemas κάνοντας κλικ εδώ!

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

  • Η προσφορά ισχύει από 16/4/2011 έως 31/12/2011, καθημερινά, κατόπιν διαθεσιμότητας.
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για ένα άτομο και αφορά ένα εισιτήριο για ένα από τα Village Cinemas στην Αθήνα (Ρέντης, Cool Ρέντης, The Mall, Φάληρο, Άγ. Δημήτριος, Παγκράτι) ή στον Βόλο ή στη Θεσσαλονίκη (Cosmos, Cool Cosmos).
  • Ισχύει για όλες τις ταινίες (εκτός από 3D) και για όλες τις αίθουσες (εκτός από Gold Class).
  • Η εξαργύρωση του κουπονιού πραγματοποιείται μόνο στα ταμεία των Village Cinemas, είτε για προβολή της ίδιας μέρας είτε άλλης ημερομηνίας.
  • Μπορούν να αγοραστούν πολλαπλά κουπόνια ανά χρήστη.

Αγόρασε τώρα κουπόνια/εισιτήρια στην τιμή των 5,5 ευρώ για τα Village Cinemas κάνοντας κλικ εδώ!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.