XBLOG logo @2x

Το Tsoonami εξαγόρασε το Skrouz Deals

Τους τελευταίους μήνες έχουν ανοίξει και στη χώρα μας δεκάδες deal site, site που έχουν καθημερινά προσφορές για αγορές προϊόντων και υπηρεσιών σε πολύ χαμηλές τιμές (γεύματα σε εστιατόρια, διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία, ταξίδια, υπηρεσίες αισθητικής-spa κλπ). Προσωπικά πιστεύω ότι σε βάθος χρόνου δεν θα μπορέσουν να επιβιώσουν όλα, ήδη παρατηρώ ότι 4-5 είναι τα deal site που έχουν πραγματικά πολύ καλές προσφορές και προσελκύουν μεγαλύτερο αριθμό χρηστών που αγοράζει αυτές τις προσφορές.

Το Tsoonami.gr είναι ένα από τα πρώτα deal site που ξεκίνησαν την λειτουργία τους στην Ελλάδα, συγκεκριμένα ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Μάιο του 2010, και είναι ένα από τα deal site που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Με τις προσφορές του το tsoonami.gr έχει εξοικονομήσει για τα μέλη του μέχρι σήμερα περισσότερα από 4.500.000 ευρώ.

Χθες το Tsoonami.gr ανακοίνωσε ότι προχώρησε στην εξαγορά του “Deals by Skroutz”, το group buying site της Skroutz AE, το οποίο λειτουργεί από τον Σεπτέμβριο του 2010 και συγκαταλέγεται και αυτό στα top deal site στη χώρα μας.

Με την εξαγορά του “Deals by Skroutz” το Tsoonami διευρύνει τη βάση των μελών του, αλλά και τον αριθμό των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων στην Αθήνα. Το Tsoonami επίσης έχει παρουσία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά και εκτός Ελλάδας σε Ουγγαρία, Ρουμανία και ΗΠΑ.

Η εξαγορά αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης στρατηγικής εξαγορών και συνεργασιών του tsoonami με άλλες υπηρεσίες, με στόχο τη παροχή καλύτερων και διαφορετικών επιλογών για τις επιχειρήσεις και τους καταναλωτές.

Επικοινώνησα με τον Ηλία Χατζή που βρίσκεται πίσω απ΄το Tsoonami.gr προκειμένου να μάθω περισσότερες πληροφορίες για την εξαγορά, όπως για παράδειγμα αν το Skroutz Deals θα συνεχίσει να λειτουργεί στη διεύθυνση deals.skroutz.gr / skroutzdeals.gr.

Παραθέτω την απάντηση του Ηλία:

Ως προς τη γενικότερη λειτουγία του deals, υπάρχουν πολλές σκέψεις αλλά δεν έχουμε καταλήξει αν θα το ενσωματώσουμε στο tsoonami ή αν θα συνεχίσει να λειτουργεί σαν κάτι αυτόνομο.

Για την ώρα θα συνεχίσει να λειτουργεί στην υπάρχουσα υποδομή, θα απαντάει στην διεύθυνση deals.skroutz.gr ή www.skroutzdeals.gr, και θα διατηρήσει το υπάρχον UI. Μαζί με το site, παίρνουμε και προσωπικό που ασχολεται με την υποστήριξη μελών και τις πωλήσεις.

Φυσικά ρώτησα να μάθω και το ποσό της εξαγοράς, το οποίο όμως όπως μου είπε ο Ηλίας έχουν δεσμευτεί και οι δύο πλευρές να μην το αποκαλύψουν.

Για να δούμε τι άλλες συνέργειες ή/και εξαγορές θα δούμε στο χώρο των group buying sites τους επόμενους μήνες.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.