XBLOG logo @2x

Pokémon Rumble Rush: Κυκλοφόρησε νέο παιχνίδι Pokémon για κινητά

Η εταιρία πίσω από τα Pokémon ανακοίνωσε την άφιξη ενός νέου παιχνιδιού για smartphones: το Pokémon Rumble Rush.

Pokémon Rumble Rush logo

Στο Pokémon Rumble Rush ο παίχτης εξερευνά αχαρτογράφητα νησιά για να ανακαλύψει νέα Pokémon. Όσο πολεμάτε άγρια Pokémon, κάποια από αυτά θα μπουν στην ομάδα σας και όσο περισσότερα μαζεύετε μπορείτε να φτιάξετε μια καλύτερη ομάδα. Για να εξελίξετε ένα Pokémon θα πρέπει να πιάσετε περισσότερα του είδους του. Μόλις φτιάξετε μια δυνατή ομάδα με Pokémon θα μπορείτε να πολεμήσετε τα Super Bosses των νησιών.

[irp][/irp]

Όσο εξερευνάτε τα νησιά, θα βρίσκετε εξοπλισμό που θα τον δίνετε στα Pokémon για να τον έχουν στις επιθέσεις. Και χάρη στα ευκολόχρηστα κουμπιά, οι επιθέσεις μπορούν να γίνουν με λίγα taps.

Υπάρχουν δύο ειδών εξοπλισμοί: τα power gears που βελτιώνουν τα στατιστικά των Pokémon σας για να είναι καλύτερα στην μάχη και τα summon gears για να αλλάζετε προσωρινά Pokémon στην μάχη.

Το Rumble Rush είναι δωρεάν αλλά φυσικά έχει in-app αγορές που ξεκινούν από το 1€ και φτάνουν μέχρι και τα 28€. Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμο μόνο στην Αυστραλία αλλά σύντομα θα κυκλοφορήσει και σε περισσότερες χώρες.

Pokémon Rumble Rush gameplay

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.