XBLOG logo @2x

Το Πλαίσιο παρουσιάζει τη ψηφιακή βοηθό milamu

Το Πλαίσιο παρουσιάζει σε πανελλήνια πρώτη την εφαρμογή φωνητικών εντολών milamu που «λύνει» τα χέρια στους ultra – busy χρήστες, οι οποίοι πληκτρολογούν παντού και πάντα: στο PC, στο laptop, στο tablet, στο smartphone. Από σήμερα, κρατώντας στα χέρια τους τα Turbo-X Hive V 3G, Turbo-X Call Tab 10’’ 3G, Turbo-X Ω 4G και Turbo-X ς, δε θα χρειαστούν παρά μόνο τη φωνή τους για να εκτελείται κάθε εντολή τους.

  • milamu: o καλύτερος σου φίλος είναι …μπλε, στρογγυλός και κάνει Check-in μόνο στα Turbo-X!

Στείλε μήνυμα ή mail, πάρε τηλέφωνο, χωρίς να κοιτάς την οθόνη του κινητού σου, δίνοντας απλά φωνητική εντολή. Το avatar της εφαρμογής σου «λύνει» τα χέρια στις καθημερινές σου επικοινωνίες, δίχως να «δεσμεύει» τα χέρια ή τα μάτια σου, επιτρέποντάς σου να συνεχίσεις απρόσκοπτα ό,τι έκανες.

  • Για ό,τι θα ήθελες να κάνεις και δεν πρόλαβες ή δε θυμήθηκες, έχεις το milamu! Μίλα του και …έγινε!

Γράφει εκείνο το email που δεν πρόλαβες στο γραφείο, την ώρα που είσαι στο super-market. Εσύ απλά ξεκινάς την υπαγόρευση και το avatar ….την καταγραφή!

Βάζει ξυπνητήρι και όλα τα …snoozes χωρίς εσύ να χρειαστεί να ανατρέξεις στην αντίστοιχη εφαρμογή, κυλώντας τις ώρες μπρος- πίσω. Πες του την ώρα που θέλεις να ξυπνήσεις και εκείνο την κάνει αυτόματα save.

  • Βρίσκει πού πάρκαρες

Παρκάρεις πολλές φορές την ημέρα σε διαφορετικές περιοχές και ξεχνάς πού το άφησες τελευταία φορά; Ευτυχώς το avatar θυμάται. Αποθηκεύει την τοποθεσία του αυτοκίνητου στο google maps όταν του λες «παρκάρισμα» και το milamu σου δείχνει στο χάρτη την ακριβή θέση του αμαξιού.

  • Ανοίγει Facebook, Twitter & όλα τα social σε χρόνο dt

Τσέκαρε τα τελευταία tweets στο TL σου, τα latest gif, status και photos που ανέβασαν οι φίλοι σου στο Facebook με μια ματιά.

Παίζει το youtube κομμάτι που θες να ακούσεις, όταν κάνεις προπόνηση.  Πες τον τίτλο του τραγουδιού που έχεις τη διάθεση να ακούσεις και το avatar μπαίνει στο search και σε δευτερόλεπτα κάνει την επιθυμία σου πραγματικότητα, πατώντας το play.

  • Στείλε μήνυμα την ώρα που οδηγείς

Το μόνο που χρειάζεται είναι να πεις το όνομα του παραλήπτη, τη λέξη SMS και ό,τι θες να γράψεις για το ραντεβού, τα αποψινά σας σχέδια ή την αυριανή σύσκεψη, το σημειώνει το μπλε avatar για εσένα και μετά κατευθείαν …Sent.

  • Απλά πες του τι ψάχνεις & εκείνο θα googl-άρει

Δε χρειάζεται πλέον να πληκτρολογείς για να βρίσκεις αυτό που θες. Τώρα ό,τι σκέφτεσαι το λες στο milamu και η εφαρμογή googl-άρει για σένα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.