XBLOG logo @2x

Pinnatta: Νέος γύρος χρηματοδότησης ύψους 250.000 δολαρίων

Ευχάριστα νέα για μία startup εταιρία που ξεκίνησε από την Ελλάδα, άνοιξε τα φτερά της στην Αμερική και έχει προσελκύσει μέχρι στιγμής διόλου ευκαταφρόνητες επενδύσεις!

Το Pinnatta, 18 μήνες μετά την ίδρυσή του ανακοίνωσε πως ολοκλήρωσε με επιτυχία τη δεύτερη φάση του ενδιάμεσου γύρου χρηματοδότησης που ξεκίνησε πριν λίγους μήνες.

Συγκεκριμένα, το μέγεθος της νέας επένδυσης ανέρχεται στα 250.000 δολάρια, ανεβάζοντας έτσι το συνολικό ποσό χρηματοδότησης που έχει λάβει η εταιρία στα 700.000 δολάρια!

Ο άνθρωπος που “έβαλε” τα 250.000 δολάρια στο Pinnatta είναι ο Andrew Wright, επενδυτής με έδρα το Σιάτλ των ΗΠΑ, ο οποίος μάλιστα ανέλαβε καθήκοντα στην εταιρία ως Executive Advisor και Board Observer, έχοντας την ευθύνη των τομέων του Business Strategy και Business Development.

Το κεφάλαιο με το οποίο χρηματοδοτήθηκε το Pinnatta θα αξιοποιηθεί για να ενισχυθεί η ομάδα της εταιρίας στην Ελλάδα και τη Silicon Valley αλλά και για το marketing της υπηρεσίας, με εκκίνηση τη νέα έκδοση του Pinnatta που θα κυκλοφορήσει πριν τα Χριστούγεννα.

Well done Pinnatta, το xblog.gr είναι εδώ για να παρακολουθεί και να καταγράφει τις εξελίξεις και τις επιτυχίες σας!

Διαβάζεις πρώτη φορά για το Pinnatta; Δες το βίντεο!

Και τώρα κάνε κλικ εδώ για να μάθεις περισσότερα για το Pinnatta!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.