XBLOG logo @2x

Πήγαμε στο Windows Phone Challenge στο Public [δες φωτο & βίντεο]

Σε προηγούμενο post έγραφα για το Windows Phone Challenge που διοργανώθηκε στο κατάστημα Public στο The Mall Athens το Σάββατο 21 Απριλίου και συγκεκριμένα γιατί δεν άξιζε να πάει κανείς στο Mall μόνο για να συμμετάσχει στο challenge, αφού ενώ το σχετικό δελτίο τύπου έλεγε ότι όσοι πάνε μεταξύ 12-4 το απόγευμα και συμμετάσχουν στο challenge θα φύγουν με δωροεπιταγή 30 ευρώ ή με δωροεπιταγή 80 ευρώ αν κερδίσουν τον εκπρόσωπο της Microsoft, σύμφωνα με τους όρους της ενέργειας μόνο οι 20 πρώτοι που θα πήγαιναν να δηλώσουν συμμετοχή θα έπαιρναν μέρος τελικά στο challenge.

Φυσικά με αυτά που έγραφα στο προηγούμενο post, όπως εξήγησα και σε εκπρόσωπο της Microsoft με την οποία είχα σύντομη συνομιλία στο Public χθες, δεν εννοούσα ότι αν πχ πήγαιναν 200 άτομα θα έπρεπε να παίξουν και οι 200, αλλά μέσα σε 4 ώρες άνετα προλάβαιναν να παίξουν 40-50 άτομα. Συν ότι θεωρώ πολύ σημαντικό στο δελτίο τύπου να υπήρχε ο όρος ότι θα παίξουν στο challenge οι 20 πρώτοι που θα πάνε και θα ήθελα επίσης στο press release να υπήρχε link προς τη σελίδα των Public με τους όρους της ενέργειας, κάτι που δεν έγινε όπως εξηγώ και εδώ.

Anyway, παρέα με τον φίλο Σωτήρη από το Clubber.gr ανεβήκαμε μια βόλτα χθες στο The Mall για ψώνια κλπ, οπότε είπαμε να περάσουμε και από το Public να δούμε τι παίζει με το Windows Phone Challenge. Λίγα λεπτά μετά τις 12 το μεσημέρι παρκάραμε στο υπόγειο parking, οπότε ανεβαίνοντας πήγαμε στο Public να δούμε πόσο κόσμο θα είχε, δεδομένου ότι εκείνη την ώρα ξεκινούσε επίσημα το challenge.

Να εξηγήσω στο σημείο αυτό ότι το Windows Phone Challenge είχε ως εξής: Στο Public υπήρχε ένας εκπρόσωπος της Microsoft με Windows Phone κινητό, το Nokia Lumia 710 συγκεκριμένα, και όσοι έπαιρναν μέρος στο challenge θα συναγωνίζονταν τον εκπρόσωπο της Microsoft με το κινητό τους σε κάποιες δοκιμασίες, όπως πχ να ανεβάσουν φωτο στο Facebook, να κάνουν status update, να στείλουν emails κλπ. Όποιος το έκανε πιο γρήγορα από τον εκπρόσωπο της Microsoft έπαιρνε δωροεπιταγή 80 ευρώ για αγορές από το Public και όποιος έχανε έφευγε με δωροεπιταγή 30 ευρώ.

Μπαίνοντας στο Public είχαν ήδη δηλώσει συμμετοχή και περίμεναν να παίξουν 6-7 άτομα. ‘Εκανα εγγραφή 8ος, ενώ μετά από εμένα έπαιξε ο Σωτήρης από το Clubber.gr, αλλά και ο Στέφανος και ο Γιώργος από το Goodbyte.gr που ήταν επίσης εκεί.

Είχα το iPhone 4S μαζί μου και η διαδικασία που συναγωνίστηκα τον εκπρόσωπο της Microsoft με το Nokia Lumia 710 ήταν να βγάλουμε φωτογραφία τον τοίχο, να την ανεβάσουμε στο Facebook και να κάνουμε tag τον εαυτό μας. Αυτό το κάνει πιο γρήγορα ένα Windows Phone smartphone με αποτέλεσμα να χάσω και να πάρω τη δωροεπιταγή των 30 ευρώ.

Στην ίδια δοκιμασία συναγωνίστηκε τον εκπρόσωπο της Microsoft και ο φίλος μου ο Σωτήρης που είχε ένα HTC Wildfire ο οποίος επίσης έχασε, ενώ ο Στέφανος (με iPhone 4S) και ο Γιώργος (με Samsung Galaxy S II) συναγωνίστηκαν τον Αποστόλη (εκπρόσωπος Microsoft) στην εξής δοκιμασία: Έπρεπε να στείλουν ένα email γράφοντας “hi” σε πάνω από 2 επαφές τους. Και σε αυτές τις δοκιμασίες ο Αποστόλης με το Lumia 710 κέρδισε.

Κάναμε μια βόλτα μετά και γύρω στις 3 περάσαμε πάλι να δούμε πώς πήγαινε το challenge. Μέχρι τις 3 είχαν πάρει μέρος 18 άτομα και μόλις ένας είχε κερδίσει τον εκπρόσωπο της Microsoft παίρνοντας την δωροεπιταγή των 80 ευρώ.

Ο δεύτερος που πήρε μέρος στο Windows Phone Challenge κέρδισε τον εκπρόσωπο της Microsoft σε 2-3 δοκιμασίες, ο οποίος “ακύρωσε” τις νίκες του υποστηρίζοντας ότι τον πέταξε έξω το Wi-Fi, ενώ στην επόμενη δοκιμασία τον κέρδισε με αποτέλεσμα να πάρει την δωροεπιταγή των 30 ευρώ, ενώ κανονικά θα έπρεπε να έχει φύγει με δωροεπιταγή των 80 ευρώ. Το xblog.gr έλαβε χθες μάλιστα και επιστολή από τον συγκεκριμένο συμμετέχοντα που δίκαια θεωρεί ότι αδικήθηκε, την οποία έχουμε κοινοποιήσει στο Public και την Microsoft, απ΄όπου περιμένουμε απαντήσεις για να δημοσιευτούν μαζί με την επιστολή.

Ακολουθούν βίντεο και φωτογραφίες από το Windows Phone Challenge στο Public.

Δες το βίντεο!

Δες τις φωτογραφίες!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.