XBLOG logo @2x

Γιατί δεν αξίζει να συμμετάσχεις στο Windows Phone Challenge των Public

Χθες το απόγευμα έλαβα το δελτίο τύπου από τα Public σχετικά με την ενέργεια “Windows Phone Challenge” που ετοιμάζουν για αύριο, Σάββατο 21 Απριλίου, στο κατάστημα Public που βρίσκεται στο The Mall.

Συνοπτικά να αναφέρω ότι, σύμφωνα με το δελτίο τύπου, όσοι πάνε στο Public στο The Mall αύριο από τις 12 έως τις 4 το απόγευμα θα συναγωνιστούν με το κινητό τους τηλέφωνο σε συγκεκριμένες ενέργειες/σενάρια έναν εκπρόσωπο της Microsoft που θα χρησιμοποιεί smartphone με Windows Phone λειτουργικό.

Θα πάρουν δηλαδή μέρος σε ένα παιχνίδι “Windows Phone Challenge” και όσοι κερδίσουν τον εκπρόσωπο της Microsoft θα πάρουν μια δωροεπιταγή 80 ευρώ για αγορές από τα Public, ενώ όσοι χάσουν θα πάρουν δωροεπιταγή 30 ευρώ.

Να και ολόκληρο το δελτίο τύπου που έλαβα από τα Public.

Δες το και προχώρα παρακάτω όπου θα δεις τα «ψιλά γράμματα» και γιατί δεν αξίζει να πάρεις μέρος στο συγκεκριμένο «παιχνίδι».

«Το Σάββατο 21 Απριλίου στις 12.00, το κατάστημα Public στο The Mall Athens προσκαλεί τους ενήλικους χρήστες έξυπνων κινητών και ειδικά εκείνους που δεν έχουν ανακαλύψει ακόμη την ταχύτητα που χαρακτηρίζει τα κινητά τηλέφωνα με λογισμικό Windows Phone, να λάβουν μέρος στο διασκεδαστικό παιχνίδι Windows Phone Challenge. Πρόκειται για ένα παιχνίδι στο οποίο όλοι όσοι επιλέξουν να συμμετέχουν θα λάβουν μία δωροεπιταγή αξίας 30 ευρώ.

Συγκεκριμένα, από τις 12.00 και μέχρι τις 16.00, εκπρόσωπος της Microsoft θα βρίσκεται στο κατάστημα Public στο The Mall Athens ο οποίος θα χρησιμοποιήσει συσκευή κινητού τηλεφώνου με λογισμικό Windows Phone για να συναγωνιστεί σε συγκεκριμένες ενέργειες/σενάρια με όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στο διασκεδαστικό παιχνίδι– πρόκληση, κάνοντας χρήση του smartphone τους.

Όσοι καταφέρουν, με το smartphone τους, να είναι γρηγορότεροι από τον εκπρόσωπο της Microsoft ο οποίος θα χρησιμοποιεί το Windows Phone, θα κερδίσουν δωροεπιταγές συνολικής αξίας 80 ευρώ.

Για όλους όσοι δεν ήξεραν ότι το Windows Phone είναι πολύ γρήγορο, το Public γίνεται το σημείο συνάντησης για να ενημερωθούν, να εντυπωσιαστούν και να διασκεδάσουν!

Τα Public πιστά στο ραντεβού με την τεχνολογία προσφέρουν διαρκώς νέες εμπειρίες για το κοινό τους και κάνουν τα πάντα πιο εύκολα».

Στο τέλος του δελτίου τύπου υπάρχει και η εξής σημείωση:

«Το κείμενο των Όρων της προωθητικής ενέργειας θα διατίθεται δωρεάν κατά την ημερομηνία διενέργειάς της, επιτόπου στο κατάστημα Public στο The Mall Athens».

Διαβάζοντας το παραπάνω δελτίο τύπου τι καταλαβαίνεις φίλε αναγνώστη;

Ότι όσοι κι αν πάνε και επιλέξουν να συμμετέχουν στο παιχνίδι Windows Phone Challenge στο Public στο The Mall το Σάββατο μεταξύ 12 και 4 το απόγευμα, θα πάρουν μια δωροεπιταγή 30 ευρώ αν χάσουν από τον εκπρόσωπο της Microsoft ή μια δωροεπιταγή 80 ευρώ αν κερδίσουν τον εκπρόσωπο της Microsoft.

Αμ δε! Λάθος κατάλαβες φίλε αναγνώστη!

Στο site των Public έχουν αναρτηθεί οι όροι της προωθητικής ενέργειας και δυστυχώς στο δελτίο τύπου δεν υπήρχε link προς τη σελίδα με τους όρους που άνετα θα μπορούσε να υπάρχει, για να μάθουν οι εκπρόσωποι του Τύπου και κατ΄επέκταση οι αναγνώστες τα πάντα όλα για την συγκεκριμένη ενέργεια και όχι μόνο τα “απολύτως απαραίτητα”, υπήρχε μόνο η σημείωση ότι το κείμενο των όρων θα διατίθεται στο κατάστημα την ημερομηνία της διενέργειας της ενέργειας.

Οι όροι αυτής της ενέργειας υπάρχουν εδώ.

Όπως διαβάζω στο κείμενο των όρων, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι:

«Είναι ανάμεσα στους έως 20 πρώτους, κατά σειρά χρονικής προτεραιότητας από την υποβολή των αντίστοιχων Δηλώσεων Συμμετοχής τους στην Ενέργεια. Διευκρινίζεται ότι σε κάθε περίπτωση που μέχρι τη λήξη της Ενέργειας στις 16:00 δεν έχουν συμπληρωθεί και υποβληθεί 20 συνολικά Δηλώσεις Συμμετοχής, η Ενέργεια θα λήξει στις 16:00 χωρίς καμία παράταση και χωρίς να χρειαστεί να συμπληρωθεί ο αριθμός των 20 ή λιγότερων δηλώσεων συμμετοχής.

Δηλώσεις Συμμετοχής υποβάλλονται επιτόπου εντός του Καταστήματος, την ίδια ημέρα διεξαγωγής της Ενέργειας από τις 12:00, μέχρι την συμπλήρωση του ως άνω αριθμού, άλλως έως τη λήξη της Ενέργειας, η οποία θα επέλθει είτε στις 16:00 (αν δεν έχει συμπληρωθεί ο αριθμός των έως 20 συμμετοχών) είτε νωρίτερα, όταν ολοκληρωθεί η συμμετοχή και του 20ου εγκύρως συμμετέχοντα στην Ενέργεια».

Το Σάββατο ο κόσμος στα εμπορικά κέντρα γενικότερα και στο The Mall ειδικότερα είναι περισσότερος από τις άλλες μέρες. Τι σημαίνει αυτό; Ότι πολύ απλά 20 άτομα που θα βρίσκονται από τις 10-11 στο The Mall θα δουν για το παιχνίδι, θα περιμένουν να πάει 12 για να δηλώσουν συμμετοχή και εσύ που θα πας μεταξύ 12 και 4 για να πάρεις μέρος στο challenge, αφού το δελτίο τύπου αναφέρει «πρόκειται για ένα παιχνίδι στο οποίο όλοι όσοι επιλέξουν να συμμετέχουν θα λάβουν μία δωροεπιταγή αξίας 30 ευρώ», δεν θα παίξεις καν, αφού σύμφωνα με τους όρους της ενέργειας, στο παιχνίδι θα παίξουν μόνο οι 20 πρώτοι που θα δηλώσουν συμμετοχή.

Άρα, αν σκεφτόσουν να ανέβεις στο The Mall μόνο για να πάρεις μέρος στο challenge και να τσιμπήσεις την δωροεπιταγή των 30 ή 80 ευρώ στην περίπτωση που κερδίσεις τον εκπρόσωπο της Microsoft, μην το κάνεις, άδικα θα ταλαιπωρηθείς και με τον κόσμο που υποθέτω ότι θα μαζευτεί οι δηλώσεις συμμετοχής θα κλείσουν απ΄το πρώτο τέταρτο.

Ωραία ενέργεια από τα Public, ελλειπέστατη η ενημέρωση των media και όσων ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στο challenge όμως.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.