XBLOG logo @2x

Nέα οθόνη Philips 4K LCD με ανάλυση UltraClear και καθαρότητα UltraColor

Philips 328P6VJEB

Η MMD, η κορυφαία εταιρία τεχνολογίας και brand license partner των οθονών Philips, παρουσιάζει μια νέα οθόνη που συνδυάζει την ανάλυση UltraClear 4K με την εξαιρετικά ευρεία γκάμα χρωμάτων που προσφέρει η τεχνολογία UltraColor και η προηγμένη Vertical Alignment (VA) για πολύ μεγάλη αντίθεση. Η μεγάλη 31.5 ιντσών οθόνη 328P6VJEB προσφέρει στους χρήστες άπλετο χώρο για να απολαύσουν, ταυτόχρονα έντονα χρώματα με αναπαραγωγή ακριβείας σε Ultra High Definition. Με ευέλικτη συνδεσιμότητα και υποστήριξη MHL, η οθόνη επιπλέον προσφέρει εξαιρετικά εύκολη πρόσβαση και χρήση.

Σχεδιασμένη για αναπαραγωγή ακριβείας
Philips 328P6VJEB

“Η νέα οθόνη Philips έχει σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη επαγγελματίες χρήστες όπως τους γραφίστες, μηχανικούς CAD και οικονομολόγους” αναφέρει ο Artem Khomenko, Product Manager των οθονών Philips στην MMD για την Ευρώπη. “Πρόκειται για ανθρώπους που στηρίζονται στην ακριβή και ζωντανή αναπαραγωγή κάθε λεπτομέρειας που προβάλλεται στην οθόνη τους προκειμένου να είναι αποτελεσματικοί και παραγωγικοί στη δουλειά τους. Ο συνδυασμός προηγμένων τεχνολογιών χρώματος και ανάλυσης καθιστούν την οθόνη ιδανική για επαγγελματίες χρήστες που αναζητούν επιπλέον χρωματική ακρίβεια και ανάλυση σε μια ιδιαίτερα προσιτή τιμή.’’

Χάρη στη τεχνολογία UltraColor, η αναπαραγωγή χρωμάτων είναι πιο ακριβής και πιο έντονη.  Υποστηρίζοντας ένα ευρύτερο χρωματικό φάσμα (95% της γκάμας NTSC σε αντίθεση με το κλασικό 72%), η UltraColor προσφέρει πιο ρεαλιστικά πράσινα, ζωντανά κόκκινα και βαθιά μπλε επεκτείνοντας τη χρωματική γκάμα που αντιλαμβάνονται οι χρήστες στην οθόνη τους. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω αλλαγών στην πραγματική χημεία του πάνελ, και όχι μέσω προσαρμογής των ρυθμίσεων χρώματος από το λογισμικό. Η UltraColor διασφαλίζει ότι τα χρώματα στην οθόνη αντιστοιχούν καλύτερα στα πραγματικά χρώματα των αντικειμένων, κάτι που την καθιστά την καλύτερη επιλογή για επαγγελματικές εφαρμογές αλλά και για εφαρμογές ψυχαγωγίας.

Η οθόνη UltraColor 31.5 ιντσών συμπληρώνεται με την καθαρότητα και τη λεπτομέρεια της ανάλυσης UltraClear 4K. Με 3840×2160 pixels, η UltraClear 4K εξασφαλίζει το ιδανικό επίπεδο λεπτομέρειας για απαιτητικές εφαρμογές όπως CAD, 3D γραφικά ή εστίαση σε μεμονωμένα κελιά σε σύνθετα υπολογιστικά φύλλα.

Εκτός από την απόδοση των χρωμάτων και της ανάλυσης, η οθόνη διαθέτει την τεχνολογία VA, μια προηγμένη multi-domain vertical alignment τεχνολογία που προσφέρει εξαιρετικά υψηλά στατικά contrast ratios για ακόμα πιο έντονες και φωτεινές εικόνες. Έτσι, η οθόνη είναι ιδιαιτέρως κατάλληλη για φωτογραφίες και απαιτητικές εφαρμογές γραφικών.

Σχεδιασμένη για επαγγελματίες, από επαγγελματίες
Philips 328P6VJEB

Για αποτελεσματική σύνδεση με την πληθώρα των πηγών δεδομένων που χρησιμοποιούν καθημερινά οι επαγγελματίες σχεδιαστές και γραφίστες ,η οθόνη διαθέτει τη λειτουργία SmartConnect για 4K: τις τελευταίες, προηγμένες πολύ-συνδέσεις που επιτρέπουν στους χρήστες να προβάλλουν μη συμπιεσμένα αρχεία video και audio υψηλής ανάλυσης καθώς και να απολαύσουν πλήρη 4Κ ανάλυση στα 60 Hz για ομαλά γραφικά. Η οθόνη επίσης  υποστηρίζει το τελευταίο USB 3.0 για εξαιρετικά γρήγορη μεταφορά δεδομένων με ταχύτητα 5 Gbit/δευτερόλεπτο. Οι υπόλοιπες επιλογές συνδεσιμότητας περιλαμβάνουν το MHL που επιτρέπει στους χρήστες τη χρήση φορητού περιεχομένου σε διευρυμένη οθόνη προβολής απολαμβάνοντας το εξαιρετικό χρώμα και ανάλυση της οθόνης 328P6VJEB.

Εκτός από την εντυπωσιακή συνδεσιμότητα, η οθόνη έχει σχεδιαστεί με μια σειρά από χαρακτηριστικά που προσφέρουν άνεση. Για παράδειγμα, διαθέτει την τεχνολογία Flicker-free της Philips που μειώνει το τρεμόπαιγμα της οθόνης και την επακόλουθη κόπωση των ματιών μετά από πολύωρη εργασία. Η λειτουργία SmartErgoBase επιτρέπει τη ρύθμιση του ύψους, της περιστροφής και της κλίσης ανάλογα με τις προτιμήσεις των χρηστών προσφέροντας όσο το δυνατόν πιο άνετη θέαση και διατηρώντας τακτοποιημένα τα καλώδια.

Η νέα οθόνη Philips 328P6VJEB, με ενδεικτική λιανική τιμή €799 είναι διαθέσιμη στα μεγαλύτερα καταστήματα ηλεκτρονικών από τα τέλη Οκτωβρίου 2016.

Τεχνικά χαρακτηριστικά  –  Οθόνη Philips 328P6VJEB

Τύπος LCD panel VA LCD
Τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού W-LED
Μέγεθος panel 31.5 ίντσες / 80.1 εκ.
Αναλογία Διαστάσεων 16:9
Βέλτιστη ανάλυση 3840 x 2160 @ 60Hz
Γωνία θέασης 178° (H) / 178° (V), @ C/R > 10
Φωτεινότητα 300 cd/m²
Χρώματα οθόνης 1.07 δισεκατομμύρια
Γκάμα χρωμάτων NTSC 95%
MHL 1080P @ 60 Hz
Άνεση
 • Ενσωματωμένα ηχεία: 3 W x 2
 • MultiView: PIP/PBP mode, 2x devices
 • SmartImage, Multiview, User, Menu, Power On/Off
 • Control software: SmartControl
 • Kensington lock, VESA mount (100x100mm)
 • Συμβατότητα Plug & Play: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7
Συνδεσιμότητα
 • Signal Input: VGA (Analog ), DVI-Dual Link (digital, HDCP), DisplayPort, HDMI (2.0) – MHL x 1
 • USB: USB 3.0×4 (1 w/fast charging)*
 • Είσοδοι Sync: Separate Sync, Sync on Green
 • Audio (In/Out): PC audio-in, Headphone out
Βάση
 • Ρύθμιση ύψους: 180 mm
 • Pivot: 90 degree
 • Περιστροφή: -170/+170 degree
 • Κλίση: -5/20 degree
Βιωσιμότητα
 • Περιβαλλοντικά και Ενεργειακά Πρότυπα: EnergyStar 7.0, EPEAT Gold*, TCO edge, RoHS
 • Ανακυκλώσιμο υλικό συσκευασίας: 100 %
 • Ανακυκλωμένο πλαστικό μετά τη κατανάλωση: 65%
 • Συγκεκριμένες ουσίες: PVC / BFR free housing, χωρίς Υδράργυρο, χωρίς Μόλυβδο
Συμμόρφωση και πρότυπα Ρυθμιστικές εγκρίσεις: CE Mark, FCC Class B,
VCCI, RCM, BSMI, ICES-003, J-MOSS, cETLus,
EPA, TCO edge, PSB, CU-EAC, SEMKO, SASO,
KUCAS, UKRAINIAN, PSE, CECP, WEEE, TUV
Ergo, TUV/GS
Περίβλημα
 • Μπροστινό πλαίσιο, πίσω κάλυμμα και βάση: Μαύρο
 • Φινίρισμα: Texture

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.