XBLOG logo @2x

PES League 2010, Kερδίστε 10 προσκλήσεις!

Μπείτε στην κλήρωση αφήνοντας σχόλιο σε αυτό το post και 10 τυχεροί από εσάς θα κερδίσουν από μία πρόσκληση συμμετοχής στο τουρνουά PES League 2010 του Πειραιά, που θα γίνει το Σάββατο 13 Μαρτίου στις 11:00 στο Κλειστό Νέας Σμύρνης!

Αφήστε σχόλιο-συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 12/3 στις 12 το μεσημέρι. Αμέσως μετά θα γίνει η κλήρωση on camera και οι 10 νικητές θα λάβουν τις προσκλήσεις στο email τους. Γι΄αυτό δώστε προσοχή να γράψετε σωστά το email σας στη φόρμα συμμετοχής – αποστολής σχολίου παρακάτω (δεν δημοσιοποιείται το email). Εννοείται ότι διπλές-τριπλές συμμετοχές θα διαγράφονται.

Update [12/3/2010 12:00]: Λήξη υποβολής συμμετοχών. Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε και οι προσκλήσεις εστάλησαν στους νικητές μέσω email.

Τι είναι το PES League

Tο PES League είναι το επίσημο παγκόσμιο πρωτάθλημα Pro Evolution Soccer που γίνεται κάθε χρόνο, από το 2002. Φέτος, για πρώτη φορά, θα λάβει μέρος σε αυτό και η Ελλάδα. Οι Έλληνες πρωταθλητές θα ταξιδέψουν στην Ευρώπη για να αποδείξουν την αξία τους σε παγκόσμιο επίπεδο.

Προκριματικά τουρνουά γίνονται σε όλη την Ελλάδα, σε οκτώ διαφορετικές πόλεις: Αλεξανδρούπολη (13/2), Θεσσαλονίκη (20/2), Ιωάννινα (27/2), Λάρισα (6/3), Πειραιάς (13/3), Πάτρα (20/3), Ηράκλειο (27/3) και Αθήνα (9/4). Οι νικητές από κάθε πόλη (οι οποίοι θα κερδίσουν πλούσια δώρα) θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για τους τελικούς τον Απρίλιο και από εκεί στην Ευρώπη για τους παγκόσμιους τελικούς!

Δικαίωμα συμμετοχής στο επίσημο ελληνικό Pro Evolution Soccer League 2010 έχουν όλοι οι κάτοικοι Ελλάδας, 12 ετών και άνω. Μπορεί κανείς να αγοράσει εισιτήριο που κοστίζει 7 ευρώ ή να χρησιμοποιήσει κάποιο κουπόνι δωρεάν συμμετοχής που βρίσκεται μέσα στο κουτί του Pro Evolution Soccer 2010 για PS2, PS3 και PSP (απαιτείται η συσκευασία να έχει ελληνική σημαία).

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.pes-league.gr.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.