XBLOG logo @2x

NetPolis, web-based game για την κινητή τηλεφωνία

Το NetPolis παρουσίασε η Vodafone, ένα παιχνίδι γνώσεων και στρατηγικής, το οποίο αποτελεί και το πρώτο web-based game για την τεχνολογία της κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα.

Οι κάτοικοι της Netpolis, οι… Netpoliτες, ζουν σε ωραία σπίτια, δουλεύουν, κάνουν βόλτες, ψώνια, πάνε στο γήπεδο και σε συναυλίες, ταξιδεύουν. Έχουν όμως ένα σημαντικό πρόβλημα: Δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους. Οι παίκτες, μέσα από τρεις πίστες, θα ζήσουν την εμπειρία να “χτίσουν” το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της NetPolis ακολουθώντας τις τεχνικές παραμέτρους, αλλά και τους βασικούς κανόνες της ελληνικής νομοθεσίας για την ανάπτυξη των δικτύων.

Για να βοηθήσεις τους Netpolίτες δεν έχεις παρά να μπεις στο www.netpolisgame.gr. Εκεί, εκτός από την ευγνωμοσύνη τους, μπορεί να κερδίσεις μία από τις 27 συσκευές Vodafone 360 Samsung M1, που θα κληρώνονται κάθε εβδομάδα, ενώ αν καταφέρεις να συγκεντρώσεις το υψηλότερο σκορ θα κερδίσεις ένα netbook αλλά και σύνδεση Vodafone Mobile Broadband για 2 χρόνια.

Το NetPolis αναπτύχθηκε υπό την επιστημονική επίβλεψη του Δρ. Θεόδωρου Σαμαρά, Επίκουρου Καθηγητή του Εργαστηρίου Ραδιοεπικοινωνιών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.