XBLOG logo @2x

Pebble 2 και Pebble Time 2, τα ρολόγια που θα λατρέψουν οι αθλητές

Τρία χρόνια μετά το λανσάρισμα του πρώτου Pebble smartwatch η Pebble ανακοινώνει τη νέα γενιά ρολογιών της, τα Pebble 2 και Pebble Time 2. Η εταιρία φαίνεται ότι διαπίστωσε πως το μέλλον σε αυτές τις συσκευές σχετίζεται με την υγεία και για αυτό έριξε ιδιαίτερο βάρος στην άθληση.

Το νέο Pebble 2 smartwatch είναι λεπτότερο και ελαφρύτερο από το αρχικό Pebble και έχει πολύ μικρότερα bezels. Έρχεται με την ίδια ασπρόμαυρη οθόνη, αλλά με επικάλυψη Corning Gorilla Glass αντί για πλαστικό όπως στο αρχικό που γέμιζε με γρατσουνιές εύκολα. Επίσης έχει ενσωματωμένο μικρόφωνο και βγαίνει σε νέα χρώματα που θα προσελκύσουν τους αθλητές. Η μπαταρία του προσφέρει αυτονομία 7 ημερών.

Τόσο το Pebble 2 όσο και το Pebble Time 2 ενσωματώνουν αισθητήρα καρδιακών παλμών που δουλεύει κάθε λεπτό της ημέρας όπως στο Apple Watch, δηλαδή δεν λειτουργεί μόνο κατά βούληση του χρήστη, είναι αδιάβροχο μέχρι 30 μέτρα και καταγράφει τη ποιότητα του ύπνου με δυνατότητα αφύπνισης την ειδικότερη στιγμή.

Το Pebble Time 2.
Το Pebble Time 2.

Το Pebble Time 2 έχει 53% μεγαλύτερη οθόνη από το Pebble 2 και είναι έγχρωμη. Έχει τις ίδιες δυνατότητες με το Ρebble 2 και παρόλα αυτά η μπαταρία διαρκεί τρεις μέρες παραπάνω (10 στο σύνολο).

Η Pebble έχει πουλήσει 1.8 εκατομμύρια smartwatches μέχρι τώρα και ευελπιστεί οι πωλήσεις της να εκτιναχθούν με το λανσάρισμα των νέων. Για άλλη μια φορά προτίμησε τη πλατφόρμα του Kickstarter για να λάβει λεφτά και να τα κυκλοφορήσει, οπότε τώρα είναι η ευκαιρία σας να “αρπάξετε” ένα Pebble 2 στη χαμηλότερη τιμή – το Ρebble 2 θα κυκλοφορήσει με κόστος $129 όμως όσοι το αγοράσετε μέσω του Kickstarter θα πληρώσετε $99 (περίπου €89), ενώ το Pebble Time 2 θα κοστίζει $199 και μέσω του Kickstarter θα το πάρετε με $169 (€152). Μπορείτε να τα βρείτε στο Kickstarter εδώ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.