XBLOG logo @2x

PayPal: Νέα εφαρμογή για τη διαχείρηση ηλεκτρονικών πληρωμών

Σήμερα, η PayPal ανακοίνωσε τη νέα εφαρμογή PayPal με προσωποποιημένες λειτουργίες, προσφέροντας στους πελάτες την καλύτερη ολοκληρωμένη λύση για τη διαχείριση όσων ηλεκτρονικών πληρωμών καλούνται να διεκπεραιώνουν σε καθημερινή ή τακτική βάση. Το νέο PayPal app αποτελεί στην ουσία ένα έξυπνο ψηφιακό πορτοφόλι, το οποίο λειτουργεί χάρη στην προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη (artificial intelligence) και τη μηχανική μάθηση (machine learning) της PayPal, με στόχο τη δημιουργία μιας ξεχωριστής εμπειρίας που δεν παύει να βελτιώνεται και να προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε πελάτη.

Επιπλέον, η νέα αυτή εφαρμογή παρέχει στους πελάτες της PayPal ένα ενιαίο σημείο για να στέλνουν προς και να λαμβάνουν χρήματα από φίλους, συγγενείς, αλλά και επιχειρήσεις, να πληρώνουν με κωδικούς QR για αγορές, καθώς και να στηρίζουν διάφορους κοινωφελείς σκοπούς και φιλανθρωπικές οργανώσεις, δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον τους στο κοινωνικό σύνολο.

Στο μενού επιλογών του νέου app συγκαταλέγονται ένας εξατομικευμένος πίνακα ελέγχου για τακτική επισκόπηση του κάθε προσωπικού λογαριασμού PayPal, μια καρτέλα για τη διαχείριση των μεθόδων πληρωμής και ένας κόμβος πληρωμών που συμπεριλαμβάνει δυνατότητες για αποστολή και λήψη χρημάτων, διεθνή εμβάσματα, δωρεές σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, και ένα νέο τεχνικό χαρακτηριστικό, την αμφίδρομη ανταλλαγή μηνυμάτων που δίνει τη δυνατότητα αποστολής σημειωμάτων επιβεβαίωσης ή και ευχαριστήρια, αφού λάβουν χώρα οι σχετικές συναλλαγές P2P.

Ανακαλύψτε τις νέες χρήσιμες επιλογές για να κάνετε περισσότερα με την PayPal

Το νέο PayPal app, ένα έξυπνο ψηφιακό πορτοφόλι που λειτουργεί χάρη στην προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη και τη μηχανική μάθηση της PayPal, στοχεύοντας στη δημιουργία μιας ξεχωριστής εμπειρίας που βελτιώνεται διαρκώς για να προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε πελάτη περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

  • Dashboard / Πίνακας Ελέγχου: Ο νέος πίνακας ελέγχου της εφαρμογής PayPal αποτελεί μια εξατομικευμένη προβολή του προσωπικού λογαριασμού PayPal και των δυνατοτήτων που βρίσκονται ήδη σε χρήση, ενώ υποστηρίζει παράλληλα τον εντοπισμό νέων λειτουργιών στο εν λόγω app. Το νέο dashboard επιτρέπει επίσης στους πελάτες να προβαίνουν σε γρήγορα βήματα και άμεσες ενέργειες, καθώς και να παρακολουθούν τις υπενθυμίσεις.
  • Payment Hub / Κόμβος Πληρωμών: Ο νέος Κόμβος Πληρωμών περιλαμβάνει τις P2P πληρωμές της PayPal και τις δυνατότητες δωρεάς.
  • New Wallet / Νέο Πορτοφόλι:Η νέα εμπειρία ψηφιακού πορτοφολιού διευκολύνει τους πελάτες της PayPal στη διαδικασία διαχείρισης των εργαλείων πληρωμής μέσω ενός κεντρικού σημείου, ενώ παράλληλα θα είναι σε θέση να ελέγχουν οι ίδιοι την πρόσφατη δραστηριότητα πληρωμών και άλλων κινήσεων του λογαριασμού τους.

Συστήνοντας την Αμφίδρομη Ανταλλαγή Μηνυμάτων (TwoWay Messaging) στο PayPal App

Η νέα εφαρμογή PayPal εισάγει επίσης μια νέα ιδιωτική λειτουργία αμφίδρομης ανταλλαγής μηνυμάτων, η οποία θα επιτρέπει σε δύο χρήστες να επικοινωνήσουν μεταξύ τους, αφού έχουν πραγματοποιήσει μία μεταφορά χρημάτων P2P, προκειμένου να επιβεβαιώσουν την παραλαβή του ποσού, για να στείλουν ένα ευχαριστήριο σημείωμα, καθώς και για να επικυρώσουν τα στοιχεία της συναλλαγής και λοιπές λεπτομέρειες, απευθείας μέσω της εν λόγω εμπειρίας.

Η αμφίδρομη ανταλλαγή μηνυμάτων βελτιώνει τις ομότιμες (peer-to-peer) λειτουργίες αποστολής και λήψης χρημάτων στην εφαρμογή PayPal, προσφέροντας έναν νέο τρόπο σύνδεσης και επικοινωνίας μεταξύ δύο πελατών της PayPal κατά την αποστολή χρημάτων σε φιλικά και συγγενικά πρόσωπα, όπως και κατά τις συναλλαγές αγαθών και υπηρεσιών. Το λανσάρισμα της αμφίδρομης ανταλλαγής μηνυμάτων για τους πελάτες θα ξεκινήσει σε διεθνές επίπεδο τις ερχόμενες εβδομάδες.

Νέοι Τρόποι Κοινωνικής Προσφοράς: Επέκταση της πλατφόρμας PayPal Generosity Network

Κατά τους επόμενους μήνες, η διαθεσιμότητα του δικτύου δωρεών ‘PayPal Generosity Network’ θα επεκταθεί σε επιλεγμένες αγορές εκτός των ΗΠΑ, με ευρωπαϊκή αφετηρία το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία, ενώ περισσότερες αγορές έπονται σύντομα. Η συγκεκριμένη υπηρεσία παρέχει στους πελάτες της PayPal έναν τρόπο άμεσης σύνδεσης με εκατομμύρια ανθρώπους που δύνανται να τους βοηθήσουν να συγκεντρώσουν χρήματα για έναν σημαντικό καλό σκοπό «της καρδιάς τους», μέσω της νέας εφαρμογής PayPal.

Η λειτουργία του νέου PayPal app ξεκινά σταδιακά από σήμερα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.