XBLOG logo @2x

Παρουσιάστηκε το brand Yunex Traffic

Ο πρώην τομέας Siemens Intelligent Traffic Systems (ITS) εγκαινιάζει τη νέα του επωνυμία Yunex Traffic και ξεκινά τη λειτουργία του ως νέα εταιρεία της Siemens Mobility από την 1η Ιουλίου. Η νέα εταιρεία θα δραστηριοποιηθεί σε μια ταχέως κινούμενη αγορά με μεσαίου μεγέθους ανταγωνιστές, όπου μπορεί να αξιοποιήσει στρατηγικά την ηγετική της θέση στην προσφορά καινοτόμων, έξυπνων και ολοκληρωμένων λύσεων συγκοινωνιών για δρόμους και πόλεις. Υπό την ηγεσία του CEO Markus Schlitt και του CFO Jan Villwock, η Yunex Traffic θα λειτουργεί με σαφείς επιχειρηματικούς στόχους και επιχειρηματική ελευθερία, ώστε να ακολουθήσει τη δική της αναπτυξιακή στρατηγική, να συνάψει στρατηγικές συνεργασίες, να διαμορφώσει την ψηφιοποίηση στη βιομηχανία και να οδηγήσει ενεργά στην ενοποίηση της αγοράς.

 

«Η λειτουργία της Yunex Traffic θα σηματοδοτήσει ένα σημαντικό ορόσημο στο ταξίδι της Siemens Mobility. Στον σημερινό ταχύτατα μεταβαλλόμενο κόσμο, οι εταιρείες πρέπει να είναι πάντα προετοιμασμένες και πρόθυμες να προσαρμόζονται γρήγορα και αποτελεσματικά στις νέες τάσεις, στις προτιμήσεις των πελατών και στις μεταβαλλόμενες ανταγωνιστικές συνθήκες της αγοράς – και αυτό ακριβώς κάνουμε εδώ. Πιστεύουμε ότι η Yunex Traffic, υπό την έμπειρη ηγεσία των Markus και Jan, θα είναι πλέον σε καλύτερη θέση για να αναζητήσει στρατηγικά νέες ευκαιρίες, να διαμορφώσει ενεργά την αγορά και να εξασφαλίσει τις επενδύσεις που θα επιτρέψουν στην επιχείρηση να αναπτυχθεί», δήλωσε ο Michael Peter, CEO της Siemens Mobility.

Ως εύρωστη επιχείρηση με ετήσια έσοδα άνω των 600 εκατομμυρίων ευρώ και σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης σε παραγγελίες της τάξης του 8% τα τελευταία χρόνια, η Yunex Traffic θα συνεχίσει να είναι ηγέτης στον τομέα των συστημάτων ελέγχου και διαχείρισης της κυκλοφορίας, στους αυτοματισμούς αυτοκινητοδρόμων και τούνελ, και στον τομέα των έξυπνων λύσεων V2X και των συστηµάτων χρέωσης για χρήση αστικών οδικών υποδοµών (tolling).Ο αυτοματισμός και η ψηφιοποίηση αποτελούν βασικό πυλώνα της στρατηγικής του χαρτοφυλακίου της, κάνοντας χρήση των δυνατοτήτων που παρέχει το cloud computing, το 5G και το AI.

«Η ταχεία αύξηση του πληθυσμού επιβαρύνει τα συστήματα μεταφοράς και τα οδικά δίκτυα μεγάλων πόλεων σε όλο τον κόσμο, αυξάνει τα επίπεδα συμφόρησης, τις καθυστερήσεις και την ατμοσφαιρική ρύπανση, οδηγώντας σε μείωση της ποιότητας ζωής. Με την ψηφιοποίηση και τη χρήση επαναστατικών τεχνολογιών, η Yunex Traffic θα διαμορφώσει ενεργά το κίνημα για την επόμενη μέρα στην κυκλοφορία, επιτρέποντας στους υπεύθυνους για τη ρύθμιση της κίνησης στις πόλεις παγκοσμίως να βελτιστοποιήσουν έξυπνα και να ενσωματώσουν τη διαχείριση της κυκλοφορίας. Αυτό θα οδηγήσει όχι μόνο σε μεγαλύτερη διαθεσιμότητα και αξιοπιστία όσον αφορά την κυκλοφορία, αλλά και σε μειωμένες εκπομπές οι οποίες θα συμβάλλουν σε καθαρότερες και πιο βιώσιμες πόλεις», δήλωσε ο Markus Schlitt, CEO της Yunex Traffic.

Η Yunex Traffic δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως και οι έξυπνες λύσεις της στον τομέα των συγκοινωνιών χρησιμοποιούνται επί του παρόντος σε μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο, όπως το Ντουμπάι, το Λονδίνο, το Βερολίνο, η Μπογκοτά και το Μαϊάμι. Η Yunex Traffic είναι ο μόνος προμηθευτής που μπορεί να προσφέρει λύσεις βάσει όλων των κύριων περιφερειακών προτύπων σε Ευρώπη, Ηνωμένο Βασίλειο, Ασία και Αμερική.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.