XBLOG logo @2x

Η Siemens στηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού

H Siemens Α.Ε. υποστηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού» εγκαθιστώντας ένα νέο, ολοκληρωμένο σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας χώρων  στο νέο Πανελλήνιο Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο άμεσης Κοινωνικής & Ιατρικής Επέμβασης του Οργανισμού στην Αγία Παρασκευή. Μέσα από την προσφορά της, η παγκόσμια εταιρεία τεχνολογίας συνδράμει σημαντικά στο ξεχωριστό έργο του «Χαμόγελου» για ευάλωτα παιδιά και οικογένειες μια και η λειτουργία του νέου κτηρίου θα επιτρέψει τον καλύτερο συντονισμό των δράσεών του.

«Στη Siemens, έχουμε ως στόχο να δημιουργούμε τεχνολογικές λύσεις και προϊόντα που παρέχουν ουσιαστικά οφέλη στην κοινωνία και κάθε ευκαιρία πραγμάτωσης αυτού του σκοπού μας γεμίζει χαρά. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που συμβάλλουμε στο σπουδαίο έργο του Οργανισμού μέσα από τη δωρεά του συστήματος ελέγχου και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να αναζητούμε νέους τρόπους συνεισφοράς στην ελληνική κοινωνία για ένα καλύτερο, βιώσιμο μέλλον», δήλωσε o κ. Johann Goettler, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Siemens Α.Ε..

Floor 1 1

Η δωρεά περιλαμβάνει ένα πλήρες σύστημα με 12 χειριστήρια χώρου επίτοιχης τοποθέτησης, μία κεντρική μονάδα ελέγχου, καθώς και web server τεχνολογίας ΚΝΧ που επιτρέπει τον έλεγχο λειτουργίας του χώρου μέσω cloud. Χάρη στην τεχνολογία τους και στα χαρακτηριστικά τους, ιδανικά για χώρους που λειτουργούν όλο το 24ωρο, τα παιδιά και οι εργαζόμενοι θα μπορούν να κινούνται σε ένα πιο υγιές περιβάλλον με άριστες συνθήκες άνεσης. Παράλληλα, το σύστημα θα συνδράμει στην εξοικονόμηση ενέργειας του κτηρίου, ενώ η δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου θα εξασφαλίσει στους διαχειριστές του χώρου τη σιγουριά πως το εσωτερικό κλίμα βρίσκεται υπό έλεγχο ανά πάσα στιγμή.

«Το σύστημα ελεγκτών χώρου RDG200KN με επικοινωνία KNX αποτελεί μια ολοκληρωμένη, αξιόπιστη λύση που εξασφαλίζει καλύτερες συνθήκες συντελώντας στη δημιουργία ενός ιδανικού χώρου και θα βοηθήσει τους εθελοντές και τους εργαζομένους του Χαμόγελου να ρυθμίζουν εύκολα τη θερμοκρασία και τη μείωση κατανάλωσης ενέργειας του κτηρίου», σημείωσε ο κ. Γιώργος Κοτταράς,  Head of Building Products της Smart Infrastructure της Siemens Ελλάδος.

Siemens Fotografia Diakopti 1

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος δήλωσε σχετικά «Ευχαριστούμε θερμά τη Siemens, που ανταποκρίθηκε θετικά και άμεσα στο αίτημά μας. Ιδιαίτερα στις υπάρχουσες πρωτόγνωρες συνθήκες, όπου όλοι στο “Χαμόγελο” κάνουμε έναν τεράστιο αγώνα για να στηρίξουμε παιδιά και οικογένειες που έχουν ανάγκη ή βρίσκονται σε κίνδυνο, είναι σημαντικό να έχουμε δίπλα μας εταιρείες, όπως η Siemens, που οι αξίες της κοινωνικής αλληλεγγύης και της προσφοράς αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής τους ταυτότητας».

Στο νέο ιδιόκτητο κτήριο του Χαμόγελου του Παιδιού θα λειτουργούν όλες οι υπηρεσίες υποστήριξης και οι επιχειρησιακές δραστηριότητες του Οργανισμού που παρέχονται δωρεάν για κάθε παιδί και οικογένεια που το έχει ανάγκη στην Ελλάδα. Η Siemens Α.Ε., τηρώντας την υπόσχεσή της για υποστήριξη του κοινωνικού συνόλου μέσα από τα προϊόντα και τις λύσεις που προσφέρει, θα συνεχίσει να αναζητά νέους τρόπους να συνδράμει στο σημαντικό έργο του Χαμόγελου του Παιδιού και άλλων σπουδαίων οργανισμών και σωματείων της χώρας.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.