XBLOG logo @2x

Palm Treo Pro με GPS και Windows Mobile

Μήπως ψάχνετε ένα Palm το οποίο να διαθέτει και αξιόλογες Multimedia δυνατότητες; Τότε το νέο Palm Treo Pro έρχεται για να ικανοποιήσει όλες σας της ανάγκες.  Το πιο εξελιγμένο Palm ανακοινώθηκε επισήμως στις 20 Αυγούστου και αναμένεται να κερδίσει αρκετούς θαυμαστές, τόσο με την ωραία και λεπτή του εμφάνιση, όσο και με τα εξελιγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Το Palm Treo Pro έρχεται εφοδιασμένο με τα νέα Windows Mobile 6.1, ενώ διακρίνεται κυρίως για τις ικανότητες του στον τομέα της συνδεσιμότητας, αφού είναι εφοδιασμένο τόσο με WI-Fi, όσο και με τη δυνατότητα υποστήριξης υπηρεσιών HSDPA για γρήγορη πρόσβαση στο internet μέσω των δικτύων κινητής τηλεφωνίας.

Το QWERTY πληκτρολόγιο που ενσωματώνει το Treo Pro φαίνεται ιδανικό για εύκολη και γρήγορη εισαγωγή κειμένου ακόμα και με το ένα χέρι. Όπως όλες οι νέες συσκευές με Windows Mobile, έτσι και το Treo δεν θα μπορούσε να μην διαθέτει ενσωματωμένη κεραία GPS για την πλοήγησή σας στους δρόμους της πόλης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, παρότι το κινητό έχει κατασκευαστεί κυρίως ως επαγγελματικό εργαλείο, διαθέτει αξιόλογες multimedia δυνατότητες, όπως κάμερα 2 megapixel, υποδοχή καρτών μνήμης microSDHC μέχρι 32GB, καθώς και υποδοχή στερεοφωνικών ακουστικών 3,5 χιλιοστών.

Η οθόνη της συσκευής ίσως σας προβληματίσει λίγο λόγω της ιδιόμορφης ανάλυσής της 320 x 320, η οποία δεν είναι η ιδανικότερη για σερφάρισμα στο internet, ωστόσο δεν πρόκειται να σας δυσαρεστήσει αν απλά θέλετε να οργανώσετε τις προσωπικές σας πληροφορίες ή να διαχειριστείτε τα email σας.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Palm, το Treo Pro θα διατεθεί το Σεπτέμβριο από τη Vodafone στη Μεγάλη Βρετανία, την Ιρλανδία, τη Γερμανία, την Ισπανία, την Ιταλία και την Ολλανδία (στην τιμή των 399 ευρώ με νέα σύνδεση). Ταυτόχρονα θα διατεθεί και από την O2 στη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία.  Όσον αφορά την Ελλάδα δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.