XBLOG logo @2x

LG KC910 με κάμερα 8 megapixel

Καθώς όλο και περισσότερες εταιρίες ανακοινώνουν κινητά τηλέφωνα με κάμερα 8 megapixel, ήρθε και η ώρα της LG να παρουσιάσει το δικό της φωτογραφικό κινητό.

Το LG KC910 θα είναι ο διάδοχος του πολύ επιτυχημένου LG Viewty και αναμένεται να έχει την ίδια και καλύτερη πορεία, αν κρίνουμε από την πολύ λεπτή του εμφάνιση και την πληρότητα τεχνικών χαρακτηριστικών που διαθέτει.

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, το KC910 θα είναι εξοπλισμένο με κάμερα 8 megapixel, η οποία, εκτός από την εξαιρετική λήψη φωτογραφιών, υπόσχεται εξαιρετική ποιότητα βίντεο, αφού έχει την ικανότητα λήψης 30 fps σε ανάλυση VGA.

Επιτέλους η LG αποφάσισε να εξοπλίσει ένα τηλέφωνό της τόσο με Wi-Fi για γρήγορη πρόσβαση στο internet, μέσω των διαθέσιμων hotspots, όσο και με GPS, για να μην χάνεστε στα στενά των μεγαλουπόλεων. Οι δυνατότητες συνδεσιμότητας της συσκευής όμως δεν τελειώνουν εδώ, αφού το KC910 υποστηρίζει πρόσβαση στο internet με υψηλές ταχύτητες μέσω HSDPA και διαθέτει θύρα USB για γρήγορη σύνδεση με τον σταθερό υπολογιστή ή το laptop σας.

Η οθόνη του LG είναι 3″, με ανάλυση 240 x 400 pixels, ικανή να απεικονίσει μέχρι 262.000 χρώματα, ιδανική τόσο για τη χρήση του GPS, όσο και για την απεικόνιση ταινιών DivX και Xvid.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το KC910 διαθέτει 8GB εσωτερικής μνήμης, επεκτάσιμης μέσω καρτών microSD, ενώ είναι εξοπλισμένο με υποδοχή TV-Out.

To LG KC910 αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του στην ευρωπαϊκή αγορά μέσα στον Οκτώβριο, ενώ δεν έχει ανακοινωθεί κάποια πληροφορία για την τιμή του.

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.