XBLOG logo @2x

Packard Bell EasyNote TN36: Laptop για σινεφίλ!

Η Packard Bell αποφασίζοντας να δημιουργήσει το δικό της ιδανικό laptop για προβολή ταινιών, μας παρουσιάζει το νέο EasyNote TN36.

Το EasyNote TN36, χάρη στην νέα οθόνη 15,6″, προσφέρει πραγματική εμπειρία ευρείας θέασης, ενώ η τεχνολογία Diamond View, που την χαρακτηρίζει, διαθέτει τις τελειότερες προδιαγραφές για θέαση ταινιών, προσφέροντας πραγματική αναλογία 16:9 για ταινίες σε ευρεία θέαση, χωρίς αλλοιώσεις, από DVD.

Εκτός όμως από την εντυπωσιακή του οθόνη, το ΤΝ36 διαθέτει και έναν εξίσου εντυπωσιακό σχεδιασμό. Η ανάγλυφη υφή της εξωτερικής πλευράς του laptop, καθώς και το στρογγυλό touchpad, κάνουν το ΤΝ36 να ξεχωρίζει και να εντυπωσιάζει.

Το EasyNote TN36 διαθέτει κάρτα γραφικών Mobile Intel Graphics Media Accelerator 4500M που υποστηρίζει τεχνολογία επόμενης γενιάς DirectX (R)10, ενώ ο σχεδιασμός του είναι ιδανικός για τη σημερινή γενιά υπολογιστών διευρυμένης φορητότητας και περιλαμβάνει αναγνώστη καρτών 4 σε 1, θύρα Express Card, ενσωματωμένη VGA webcam, θύρα VGA D-Sub για έξοδο βίντεο, Wi-Fi 802.11n και υποδομή LAN 10/100 για σύνδεση σε τοπικό δίκτυο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο ΤΝ36 αντλεί την επεξεργαστική του ισχύ από τον πιο πρόσφατο επεξεργαστή διπλού πυρήνα νέας γενιάς Intel Pentium, που προσφέρει απόδοση και δυνατότητα ταυτόχρονης εκτέλεσης πολλαπλών εργασιών κατά τη λειτουργία του.

Το νέο Packard Bell EasyNote TN36 μπορείτε να το βρείτε στα ράφια των καταστημάτων με την τιμή του να ξεκινάει από τα 599 ευρώ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.