XBLOG logo @2x

Νέο Pacard Bell EasyNote LS: Κομψό και Προσιτό Notebook

Η ολοκαίνουργια σειρά Packard Bell EasyNote LS  φέρνει στιλ και άνεση στην ψηφιακή σας ζωή. Σχεδιασμένη για απαιτητικούς χρήστες, ταιριάζει απόλυτα στις σύγχρονες τάσεις και αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό ηλεκτρονικής συσκευής και αξεσουάρ μόδας.

Διαθέσιμο σε πολλά μοντέρνα χρώματα και με ευρεία οθόνη 17,3 ιντσών, το Packard Bell EasyNote LS είναι ιδανικό για να απολαμβάνετε τη διασκέδαση με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, ενώ ταιριάζει με τη διακόσμηση κάθε σύγχρονου σπιτιού, σε μαύρο χρώμα του έβενου, βαθύ κόκκινο ή σε λευκό. Με χαρακτηριστικά και τεχνολογία χωρίς συμβιβασμούς, το Packard Bell EasyNote LS είναι ιδανικό για κορυφαία εμπειρία πολυμέσων με τη μέγιστη απλότητα.

Με τις διαισθητικές του λειτουργίες ο υπολογιστής αυτός μετατρέπεται σε ένα εργαλείο απολαυστικό στη χρήση και εύκολο στη λειτουργία. Η πρόσβαση σε εφαρμογές και λειτουργίες που χρησιμοποιείτε συχνά με ένα απλό άγγιγμα, είναι δυνατή χάρη στα πλήκτρα αφής ενός κλικ που είναι εργονομικά τοποθετημένα και προσαρμοσμένα σε καθένα από τα πλήκτρα λειτουργίας. Τώρα η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, η αναπαραγωγή, οι ρυθμίσεις της έντασης του ήχου και πολλά περισσότερα γίνονται πιο εύκολα από ποτέ.

Το νέο Pacard Bell EasyNote LS διαθέτει επίσης το ειδικό πλήκτρο κοινωνικής δικτύωσης Packard Bell 2.0, που οδηγεί στην εφαρμογή που συγκεντρώνει τα δημοφιλέστερα social networks σε ένα σημείο. Συνδεθείτε με τους φίλους σας στο Facebook, μοιραστείτε βίντεο στο YouTube ή ανεβάστε φωτογραφίες στο Flickr με μερικά μόνο κλικ!

Το Packard Bell EasyNote LS σας παρέχει ευκρινείς, πεντακάθαρες εικόνες, μέσα από ένα πακέτο υψηλής ανάλυσης. Οργανώστε και επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας με την πλήρη έκδοση του Adobe Photoshop Elements 8 και προβάλλετέ τις στην οθόνη 17,3” υψηλής ευκρίνειας, με ανάλυση 1600 x 1900.

Με προαιρετική μονάδα δίσκου Blu-ray ή μια σύνθετη συσκευή αναπαραγωγής DVD και επιπλέον μια θύρα HDMI, δημιουργήστε και μοιραστείτε αντίγραφα από την αγαπημένη σας συλλογή μουσικών κομματιών, από άλμπουμ με αγαπημένες φωτογραφίες ή άλλα αρχεία πολυμέσων.

Αποθηκεύστε πολύτιμα δεδομένα έως 1,5 GB σε δύο μονάδες σκληρού δίσκου (2x750GB ).  Μπορείτε επίσης να μεταφέρετε αρχεία, με ταχύτητα μεγαλύτερη έως και 10 φορές, χάρη στη θύρα USB 3.0 που συμπληρώνει τις 2 υποδοχές σύνδεσης USB2.0.

Τα notebooks Packard Bell EasyNote LS  ενσωματώνουν επίσης την οικογένεια επεξεργαστών 2ης γενιάς Intel Core για προσαρμοζόμενη απόδοση και κάρτα γραφικών AMD HD 6650M με μνήμη για βίντεο 1 ή 2 GB, για μια συναρπαστική οπτική εμπειρία.

Το Packard Bell EasyNote LS θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2011 σε τιμή που εκτιμάται ότι θα ξεκινά από τα 599€.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.