XBLOG logo @2x

Ovi Store, Κατεβάστε δωρεάν premium games

Διαθέτεις ένα από τα τελευταίας κυκλοφορίας smartphone της Nokia, με πρόσβαση στο Ovi Store, από όπου κατεβάζεις applications αλλά και games για να… σκοτώνεις την ώρα σου;

Τότε είσαι τυχερός, αφού τους μήνες Απρίλιο και Μάιο 2010 θα μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν πέντε premium παιχνίδια της εταιρίας Digital Chocolate!

Αν αναρωτιέσαι γιατί ξαφνικά η εταιρία αποφάσισε να σου δώσει δωρεάν πέντε games, η απάντηση βρίσκεται στην επόμενη παράγραφο!

Η Digital Chocolate ανακοίνωσε σήμερα ότι οι χρήστες του Ovi Store έχουν κατεβάσει τα παιχνίδια της πάνω από 4.000.000 φορές! Έτσι, για να το γιορτάσουν, Nokia και Digital Chocolate πήραν την απόφαση να δώσουν την δυνατότητα σε χρήστες από επιλεγμένες χώρες [*] να κατεβάσουν πέντε premium παιχνίδια, επιλέγοντας από τα εξής: Tower Bloxx: New York, Rollercoaster Rush Revolution 99 Tracks, Crazy Penguin Party, Nightclub Fever και Dictator Defense.

[*] Οι επιλεγμένες χώρες: Αυστρία, Βέλγιο, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.