XBLOG logo @2x

Ο ΟΤΕ θα παρέχει IT support στους ευρωπαϊκούς οργανισμούς ENISA και Cedefop

Ο ΟΤΕ ανέλαβε να υποστηρίζει σε θέματα πληροφορικής το Ευρωπαϊκό Κέντρο για την Ανάπτυξη της Επαγγελματικής Κατάρτισης (Cedefop) και τον Οργανισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Ασφάλεια Δικτύων και Πληροφοριών (ENISA).

Ειδικά εκπαιδευμένες ομάδες του ΟΤΕ θα παρέχουν IT support πρώτου επιπέδου (1st level), στην αγγλική γλώσσα, στους τομείς Helpdesk, Telecom και Audio Visual στους εργαζόμενους του Cedefop σε Βρυξέλλες και Θεσσαλονίκη και στους εργαζομένους του ENISA στην Αθήνα.

Ο Chief Commercial Officer Business Segment Ομίλου ΟΤΕ, κ. Γρηγόρης Χριστόπουλος, δήλωσε σχετικά:

«Η ανάληψη δύο νέων έργων πληροφορικής για μεγάλους ευρωπαϊκούς οργανισμούς επιβεβαιώνει πως η τεχνογνωσία και η αξιοπιστία του Ομίλου ΟΤΕ στην υλοποίηση μεγάλων και σύνθετων ICT έργων έχει ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδας. Με τις καινοτόμες υπηρεσίες και τεχνολογικές λύσεις που παρέχουμε, στεκόμαστε δίπλα σε κάθε επιχείρηση, δημόσια ή ιδιωτική, που θέλει να ηγηθεί στη νέα ψηφιακή εποχή. Με την τεχνολογία φτιάχνουμε ένα κόσμο καλύτερο για όλους».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΟΤΕ ειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών υποστήριξης συστημάτων Πληροφορικής, έχοντας αναλάβει έργα τόσο στον ιδιωτικό, όσο και το δημόσιο τομέα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.