XBLOG logo @2x

iSquare: 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην ελληνική αγορά

Το βράδυ της Τετάρτης 19 Ιουνίου η iSquare γιόρτασε τα 10α γενέθλιά της, σε μία εορταστική εκδήλωση στο Μουσείο Μπενάκη η οποία χαρακτηρίστηκε από τη μεγάλη προσέλευση δημοσιογράφων και συνεργατών της εταιρίας, τις πολλές ευχές για ένα ακόμα πιο επιτυχημένο μέλλον, ευχαριστίες και πολλά χαμόγελα.

Η βραδιά επιφύλασσε πολλές ευχάριστες εκπλήξεις για το κοινό με διαδραστικά παιχνίδια και έξυπνες εφαρμογές, οι οποίες είχαν σχεδιαστεί αποκλειστικά για τα δέκα χρόνια της iSquare. Με τη συμμετοχή τους, οι παρευρισκόμενοι συνέβαλλαν, εκτός των άλλων και στην υποστήριξη του «ΕΛΕΠΑΠ» και συγκεκριμένα του Προγράμματος Υποστηρικτικής Τεχνολογίας, μέσω του οποίου τα παιδιά μαθαίνουν να ξεπερνούν τα «εμπόδια» και να εξελιχθούν, το οποίο η iSquare στηρίζει συστηματικά.

Κατά την ομιλία του ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κύριος Κωστής Σταυρόπουλος, αναφερόμενος στην επιτυχημένη πορεία της iSquare δήλωσε σχετικά:

«Χάρη σε όλους εσάς, που βρίσκεστε σήμερα εδώ μαζί μας, πετύχαμε αυτή τη θετική πορεία. Το κανάλι μας, οι συνεργάτες μας, εσείς, μας φέρατε τόσο ψηλά και σας ευχαριστούμε θερμά! Το μεγαλύτερο κεφάλαιο της iSquare αυτά τα 10 χρόνια είναι οι άνθρωποι μας. Οι άνθρωποι που την στήριξαν στα δύσκολα και έβαλαν «πλάτη» για να ξεπεραστούν εμπόδια, δυσκολίες και προκλήσεις. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη παρακαταθήκη για τα επόμενα 10 χρόνια της εταιρείας.»

Επιπρόσθετα, ο πολυβραβευμένος και διεθνώς αναγνωρισμένος designer, κ. Χάρης Τσέβης τίμησε την iSquare, δημιουργώντας ένα εμπνευσμένο αποκλειστικό του έργο, «ένα 10χρονο …παιδί από λευκά και χρωματιστά καλώδια. Ένα χαμόγελο γνώσης κι επικοινωνίας.», όπως αναφέρει, ειδικά για τα δέκα χρόνια της, σε 500 αριθμημένα αντίτυπα, τα οποία δόθηκαν ως δώρο στους καλεσμένους.

10 years iSquare event 9

Στόχος της iSquare είναι η δημιουργία προστιθέμενης αξίας συμβάλλοντας στη διάδοση της φιλοσοφίας, των αξιών, καθώς και της συνολικής εμπειρίας της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο. Επιφορτισμένη με τη διανομή των προϊόντων και υπηρεσιών της Apple, η iSquare επεκτείνει διαρκώς το δίκτυο των συνεργαζόμενων καταστημάτων λιανικής, δημιουργεί, σε συνεργασία με την Apple, Apple shop-in-shop σε κορυφαία καταστήματα retail, ενώ παράλληλα υλοποιεί ολοκληρωμένες λύσεις και προσφέρει υπηρεσίες προστιθεμένης αξίας στους πελάτες της και στην αγορά. Ο κομβικός ρόλος της iSquare στην ενσωμάτωση της καινοτομίας στην καθημερινή ζωή, ολοκληρώνεται μέσω σημαντικών προγραμμάτων που αναπτύσσει η εταιρεία σε τομείς, όπως ο χώρος της Εκπαίδευσης. Με το πρόγραμμα «iPad 1:1 – Καινοτομία στην Εκπαίδευση» που υλοποιεί πιστά από το 2010, η iSquare συμβάλλει στην προετοιμασία των παιδιών για την κοινωνία του 21ου αιώνα.

Η iSquare στηρίζει την επιτυχία της στους συνεργάτες της, το ανθρώπινο δυναμικό της, τις υπηρεσίες της και τις αξίες της, που διατηρεί από το ξεκίνημά της. Ως καινοτόμος επιχείρηση, με μακροπρόθεσμη στρατηγική και όραμα τη βιώσιμη ανάπτυξη, έχει καταφέρει να περάσει την πρωτοποριακή φιλοσοφία της Apple στις επιχειρήσεις, στην εκπαίδευση και στη ζωή του απλού χρήστη, κάνοντάς την ευκολότερη και πιο δημιουργική.

[irp][/irp]

Φωτογραφίες από την εορταστική εκδήλωση της iSquare

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.