XBLOG logo @2x

Speed test: Το OnePlus 5 είναι ταχύτερο από τα Galaxy S8 και HTC U11

Η OnePlus κυκλοφόρησε το OnePlus 5 σε ορισμένους “προνομιούχους” πελάτες* όταν το ανακοίνωσε και έτσι δεν αργήσαμε να μάθουμε για ορισμένες… ατέλειες στο κινητό. Τώρα μαθαίνουμε επίσης ότι είναι ταχύτερο από τις ναυαρχίδες των Samsung και HTC.

Ο YouTuber “Jerome Ortega” πραγματοποίησε μια δοκιμή ταχύτητας μεταξύ των OnePlus 5, Galaxy S8 και HTC U11. Στον πρώτο γύρο, τα κινητά ανοίγουν 20 εφαρμογές, και στον δεύτερο πρέπει να ανοίξουν εφαρμογές που τρέχουν ήδη στο παρασκήνιο.

Στον πρώτο γύρο παίζει σημαντικό ρόλο ο επεξεργαστής, ενώ στον δεύτερο η μνήμη και το σύστημα διαχείρισής της. Και στους δύο όμως κέρδισε η πρόταση της OnePlus. Παρότι όλα ενσωματώνουν το chipset Snapdragon 835, το OnePlus διαθέτει παραπάνω μνήμη RAM και μάλλον αυτό του χάρισε τη νίκη.

Στη πρώτη δοκιμασία, το OnePlus 5 ολοκλήρωσε το άνοιγμα των εφαρμογών στα 51.3 δεύτερα, 3.6 δεύτερα ταχύτερα από το HTC U11 και 12.7 δεύτερα πιο γρήγορα από το Galaxy S8. Στη δεύτερη, το Onelus προηγήθηκε του HTC U11 κατά 9 δεύτερα, ενώ το Galaxy S8 τελείωσε με καθυστέρηση 26.2 δευτερολέπτων.

*Το κινητό κυκλοφόρησε στα Pop-up καταστήματα της OnePlus σε ορισμένες μεγάλες πόλεις ανά τον κόσμο, και μέσω του site της για όσους είχαν κωδικό παραγγελίας.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.