XBLOG logo @2x

Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε: Τέλος εποχής για το OnePlus 5

Η OnePlus το έκανε ξανά. Έβγαλε μια νέα ναυαρχίδα με εξαιρετικά χαμηλή τιμή. Παράλληλα, όμως, έβαλε τέλος και στη προηγούμενη ναυαρχίδα της, παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να κλείσει ούτε ένα χρόνο στην αγορά.

Φυσικά μιλάμε για το ολοκαίνουργιο OnePlus 5T και το OnePlus 5 που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι. Σε συνέντευξη στην The Indian Express, ο γενικός διευθυντής της OnePlus India αποκάλυψε ότι η εταιρία σταματάει τη παραγωγή του OnePlus 5 και θα συνεχίσει να το πουλάει μέχρι να εξαντληθεί το απόθεμα. Δεδομένου ότι μπροστά μας είναι η Black Friday, η Cyber Monday, το Thanksgiving στις ΗΠΑ και φυσικά τα Χριστούγεννα, δεν πρόκειται να μείνει διαθέσιμο για καιρό ακόμα το κινητό.

Απ’ ότι φαίνεται η τακτική της OnePlus είναι να βγάζει δύο ναυαρχίδες κάθε χρόνο — δηλαδή κάθε έξι μήνες, κάτι που έκανε και η Sony παλιά και είχε λάβει αρκετά αρνητικά σχόλια. Η OnePlus βγάζει μια ναυαρχίδα μέσα στο πρώτο μισό του έτους, και στο δεύτερο μισό λανσάρει μια βελτιωμένη έκδοσή της, οπότε αν το επόμενο κινητό της (OnePlus 6;) δεν σας αρέσει μπορείτε να περιμένετε έξι μήνες και να πάρετε την ανανεωμένη έκδοσή του (OnePlus 6T;).

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.