XBLOG logo @2x

Οι 10 πιο ακριβοπληρωμένοι σταρ της τηλεόρασης

Το περιοδικό Forbes ανακοίνωσε τη λίστα με τα πιο ακριβοπληρωμένα ονόματα της μικρής οθόνης και μας μεταφέρει για λίγο στον υπέρλαμπρο κόσμο των σταρ του Hollywood, όπου το ταλέντο εξαργυρώνεται με πολλά μηδενικά!

Ο αντικαταστάτης του Charlie Sheen στην επιτυχημένη σειρά «Two and A Half Men», Ashton Kutcher, βρίσκεται στην κορυφή, κερδίζοντας 24 εκατομμύρια δολάρια την τηλεοπτική χρονιά που μας πέρασε. Ο Kutcher, παρά την αρνητική προσοχή που συγκέντρωσε πάνω του εξαιτίας του χωρισμού του με την Demi Moore, φαίνεται πως τα πηγαίνει εξαιρετικά στα επαγγελματικά του και μάλιστα σύντομα θα υποδυθεί τον συνιδρυτή της Apple, Steve Jobs.

Επόμενος στη λίστα είναι και ο δικός μας αγαπημένος, ο σαρκαστικός και μισάνθρωπος Dr. House, κατά κόσμον Hugh Laurie που με 18 εκατομμύρια δολάρια θα πρέπει να αγαπά περισσότερο τους ανθρώπους, ειδικά το φανατικό του κοινό. Φαίνεται πως το επάγγελμα του ιατρού αμείβεται καλά και στα τηλεοπτικά στούντιο, καθώς ο γοητευτικός Patrick Dempsey από το «Grey’s Anatomy» είδε πέρυσι τον λογαριασμό του να ανεβαίνει κατά 12 εκ. δολάρια.

Με 8 εκατομμύρια έκαστος, οι δύο πρωταγωνιστές της εξαιρετικής σειράς «The Big Bang Theory» Jim Parsons και Johnny Galecki κάνουν τους geek πιο ελκυστικούς από ποτέ, ενώ τα ίδια χρήματα κέρδισε και ο αγαπημένος Jason Segel από το «How I met your mother».

Αναλυτικά η λίστα:

  1. Ashton Kutcher – $ 24 εκατ.
  2. Hugh Laurie – $ 18 εκ.
  3. Ray Romano – $ 18 εκ.
  4. Alec Baldwin – $ 15 εκ.
  5. Mark Harmon – $ 15 εκ.
  6. Tim Allen – $ 14 εκ.
  7. Jon Cryer – $ 13 εκ.
  8. Patrick Dempsey – $ 12 εκ.
  9. Jim Parsons – $ 8 εκ.
  10. Johnny Galecki – $ 8 εκ.
  11. Jason Segel – $ 8 εκ.

Τα παραπάνω ποσά μία ζάλη την προκαλούν… ε;

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.